تحلیل اتریومتحلیل ارز دیجیتال

تحلیل امروز اتریوم | بررسی واکنش نهنگ‌ها به افت قیمت؛ فرصت خرید یا تله نزولی؟

اتریوم (ETH) به زیر یک سطح حمایتی حیاتی سقوط کرده و صبح دوشنبه در حدود ۲,۰۵۱ دلار معامله می‌شود. دومین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار، در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۵.۵  درصد کاهش یافته و روند نزولی خود را ادامه داده‌، به‌طوری‌که طی هفته گذشته نزدیک به ۲۰ درصد از ارزش خود را از دست داده‌است.

تحلیل تکنیکال اتریوم
تحلیل تکنیکال اتریوم

ذخیره کریپتویی ترامپ و واکنش بازار

به گزارش صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس و به نقل از وبسایت اف ایکس لیدرز، فشار فروش گسترده در بازار که ناشی از فرمان اجرایی دونالد ترامپ برای ایجاد ذخیره استراتژیک بیت‌کوین است، بخشی از مشکلات اخیر اتریوم را توضیح می‌دهد. با اینکه این اقدام نقطه عطفی در پذیرش ارزهای دیجیتال توسط نهادهای مالی محسوب می‌شود، معامله‌گران از نبود تعهد فوری دولت به خرید بیت‌کوین ناامید شدند.

شرکت تجارت دارایی‌های دیجیتال QCP Capital  مستقر در سنگاپور در یک به‌روزرسانی بازار اعلام کرد: «واکنش اولیه نزولی احتمالا به این دلیل است که هیچ بودجه‌ای برای خرید بیت‌کوین در کوتاه‌مدت اختصاص داده نشده است.»

این فرمان اجرایی، ذخایر جداگانه‌ای برای اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال ازجمله بیت‌کوین ایجاد می‌کند. کاخ سفید اما به‌وضوح بیت‌کوین را به‌دلیل ویژگی‌های امنیتی و تمرکززدایی آن شایسته‌ی «برخورد ویژه» دانسته که این موضوع عدم اطمینان برای سرمایه‌گذاران اتریوم ایجاد کرده‌است.

تحلیل تکنیکال ETH/USD نشان‌دهنده سطح حمایتی حیاتی است

چندین شاخص تکنیکال نشان می‌دهند که اتریوم در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد. این دارایی بیش از یک سال زیر سطوح مقاومتی کلیدی گیر افتاده و ضعف مداومی را از خود نشان داده‌است.

تحلیل‌گر معروف تونی «بول» سورینو به ناتوانی اتریوم در عبور از نشانگر ParabolicSAR در نمودار سه‌ماهه اشاره کرده و گفت: «به این زودی‌ها مقاومت شکسته نخواهد شد.» او همچنین به رد شدن قیمت اتریوم در برابر مقاومت داینامیک SuperTrend  در بازه سه‌ماهه اشاره کرده که تاییدی بر ناتوانی خریداران در کنترل بازار است.

نگرانی اصلی برای دارندگان اتریوم، سطح حمایتی ۲,۱۰۰ دلار است. تحلیل باندهای بولینگر سه‌ماهه که روند قیمتی اتریوم را از فوریه ۲۰۲۲ دنبال می‌کند، نشان می‌دهد که بسته شدن ماهانه قیمت زیر این سطح می‌تواند پیامدهای جدی داشته‌باشد. در حال حاضر، حد پایین این باندها روی ۲,۰۹۸ دلار قرار دارد و شکست آن می‌تواند فروش‌های گسترده‌تری را رقم بزند.

انباشت نهنگ‌های ETH نشانه‌ای از احتمال بازگشت روند

داده‌های درون‌زنجیره‌ای نشان می‌دهد که با وجود چشم‌انداز نزولی تکنیکال، همچنان علاقه‌ نهادی به خرید اتریوم در این سطوح قیمتی وجود دارد. طبق مشاهدات علی مارتینز تحلیلگر ارزهای دیجیتال، کیف پول‌هایی که بیش از ۱۰۰,۰۰۰ ETH دارند، طی تنها ۴۸ ساعت گذشته حدود ۳۳۰,۰۰۰  اتریوم خریداری کرده‌اند؛ موضوعی که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاران بزرگ این قیمت‌ها را برای سرمایه‌گذاری جذاب می‌دانند.

این الگوی انباشت، با چیزی که برخی محققان به‌عنوان فاز تجمیع وایکوف (Wyckoff Reaccumulation)  توصیف می‌کنند، مطابقت دارد. این الگوی تکنیکال نشان می‌دهد که اتریوم ممکن است در حال ورود به فاز pring  باشد،که معمولا آخرین مرحله‌ی تکان‌دهنده قبل از یک رشد قابل توجه است.

مقایسه تاریخی، چشم‌اندازی صعودی ارائه می‌دهد

برخی تحلیلگران روند کنونی قیمت اتریوم را با چرخه‌ی بازار ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ مقایسه کرده‌اند. مرلین تحلیلگر بازار، معتقد است که رشد سال ۲۰۱۷ نیز دوره‌ای مشابه از تثبیت و اصلاح را تجربه کرد که با یک فریب قیمتی (Fake-out) قبل از یک جهش شدید همراه بود.

اگر این الگو تکرار شود، اتریوم می‌تواند پس از افت اخیر خود برای یک شکست صعودی آماده باشد. بااین‌حال، توانایی این دارایی برای حفظ سطح حمایتی کلیدی ۲,۱۰۰ دلار همچنان نگرانی اصلی بازار است.

پیش‌بینی قیمت اتریوم

شاخص RSI  در نمودار روزانه‌ی اتریوم پس از رد شدن در سطح ۵۰ هفته گذشته، اکنون عدد ۳۵ را نشان می‌دهد که نشانه‌ی ادامه‌ی روند نزولی است. علاوه بر این، شاخص MACD  نیز یک تقاطع نزولی (Bearish Crossover) را ثبت کرده که نشان‌دهنده‌ ادامه‌ روند کاهش قیمت است.

درصورتی‌که اتریوم نتواند سطح ۲,۱۲۵ دلار را بازیابی کند، ممکن است کاهش قیمت آن به سطح حمایتی هفتگی ۱,۱۰۵ دلار برسد. از سوی دیگر، در صورت بازگشت قیمت به بالای ۲,۱۲۵ دلار، نخستین سطح مقاومتی که می‌تواند با آن مواجه شود ۲,۳۵۹ دلار خواهد بود.

سلب مسئولیت

الهه سیدان

من الهه سیدان هستم، فارغ‌التحصیل رشته حسابداری و دارای مدرک پیشرفته زبان انگلیسی. با توجه به رشته تحصیلم، به اقتصاد علاقه زیادی دارم و از سال ۹۲ در عرصه اقتصادی به‌عنوان خبرنگار مشغول به فعالیت بودم. بازار کریپتو به عنوان صنعتی نوپا به دلیل کارکردهای گسترده‌ و فرصت‌های مالی که در اختیار جوامع قرار می‌دهد، به تدریج توجه من را جلب کرد و باعث شد به این بازار جدید مالی علاقه‌مند شوم. در حال حاضر حدود ۵ سال است که محتوای تحلیلی- خبری در حوزه رمزارز تولید می‌کنم و امیدوارم بتوانم نقشی موثر در ارائه به موقع اطلاعات و اخبار این حوزه مالی به علاقه‌مندان دنیای ارز دیجیتال داشته‌باشم.

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا