قیمت ترون TRON | خرید ترون TRX | فروش ترون
ترون (Tron) در سال ۲۰۱۷، با هدف ایجاد بستری غیرمتمرکز ویژه اشتراکگذاری محتوا کار خود را آغاز کرد. اما مهمترین نقطه جذب و عامل افزایش خرید ترون که آن را در جمع ۱۰ رمزارز برتر بازار قرار داده، سرعت بالا و کارمزد کم برای تراکنشها است. بهعلاوه حجم معاملات بالا، معاملهگران زیادی را به این بازار جذب کرده که با تحلیل قیمت ترون سعی در کسب سود از نوسانات این بازار دارند. فروش و خرید ترون با قیمت لحظه ای، نیاز به بررسی عواملی نظیر شاخصهای آنچین، وضعیت کلی بازار و ذهنیت و جو بازار ترون دارد. از این رو، بهتر است قبل از هرگونه اقدام تمامی جوانب را در نظر داشته باشید تا بهترین نتیجه را رقم زنید.
همین حالا معامله کنقیمت خرید ترون
- بازار تومانی 19,577 IRT
- بازار تتری 0.221265 USDT
قیمت فروش ترون
- بازار تومانی 19,600 IRT
- بازار تتری 0.222065 USDT
نمودار قیمت لحظهای ترون
- بیشترین قیمت 20,391 تومان
- کمترین قیمت 19,500 تومان
- حجم معاملات روزانه 18.62 میلیارد تومان
- تغییرات روزانه -0.92٪
- تغییرات هفتگی -11.31٪
- بیشترین قیمت 0.225000 تتر
- کمترین قیمت 0.219773 تتر
- حجم معاملات روزانه 48.30 هزار تتر
- تغییرات روزانه 0.37٪
- تغییرات هفتگی -9.49٪
آموزش خرید و فروش ترون
لوگوی اختصاصی | ![]() |
نام فارسی | ترون |
نام انگلیسی | Tron |
نماد ارز | TRX |
شبکه اختصاصی | ترون (Tron) |
وبسایت رسمی |
قیمت ترون
قیمت ترون نیز همانند بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر، تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد که بر نوسانات آن در بازار ارزهای دیجیتال تأثیر میگذارند. یکی از محرکهای کلیدی قیمت ترون، نرخ تقاضا است؛ چراکه افزایش علاقه سرمایهگذاران به این دارایی میتواند منجر به افزایش قیمت آن شود.
علاوه بر این، رشد اکوسیستم دیفای در بستر شبکه ترون (Tron) نقش مهمی در تغییرات قیمت توکن TRX ایفا میکند، زیرا پروژههای جدید، کاربرد و جذابیت این پلتفرم را افزایش داده و نوسانات قیمت ترون را دستخوش تغییر میکنند.
احساسات سرمایهگذاران در بازار، تغییرات نظارتی و شرایط کلان اقتصادی، مانند نرخ بهره و تورم، از دیگر عوامل مهمی هستند که تاثیر مستقیمی بر قیمت رمزارز ترون دارند. درک این عوامل میتواند به سرمایهگذاران کمک کند هنگام تحلیل و بررسی حرکات قیمت و دادههای تاریخی آن، تصمیمگیری آگاهانهتری برای پیشبینی آینده این ارز داشته باشند.
قیمت لحظه ای ترون
قیمت لحظه ای ترون برای معاملهگران بسیار اهمیت دارد، زیرا ارزش فعلی این ارز دیجیتال در بازار را منعکس میکند و به آنها اجازه میدهد در مورد خرید و فروش ترون تصمیمات آگاهانهتری بگیرند. با تجزیه و تحلیل نمودار و قیمت روز ترون، معاملهگران میتوانند حرکات آن در بازههای زمانی گذشته را مشاهده و الگوهای آن را شناسایی کنند.
البته آگاهی از اصول تحلیل تکنیکال و اندیکاتورهای مختلف، نقش مهمی در این فرآیند ایفا میکند. معاملهگران از شاخصهای مختلفی مانند میانگین متحرک، شاخص قدرت نسبی و سطوح بازگشتی فیبوناچی برای پیش بینی تغییرات احتمالی قیمت هر واحد ترون استفاده میکنند، تا نقاط ورود و خروج مطلوب بازار را شناسایی کرده و شانس کسب درآمد خودشان را افزایش دهند.
درحالحاضر، وبسایتهای متعددی وجود دارند که علاوهبر معرفی ارز ترون، با ارائه نمودار و اطلاعات بهروز درباره قیمت رمزارز ترون، به شما کمک میکنند با اطلاع از قیمت لحظه ای ترون استراتژی معاملاتی خود را پیاده کرده و به سود برسید.
پلتفرمهای داخلی مثل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس نیز دادههای مربوط به قیمت هر ترون به تومان را برای شفافیت و درک سادهتر قیمت، در اختیار شما قرار میدهند.
خرید ترون
خرید ارز دیجیتال ترون را میتوان از طریق روشهای مختلفی انجام داد. کاربران میتوانند در صرافیهای ارز دیجیتال، رمزارز TRX را با استفاده از ارزهای فیات مانند دلار یا یورو یا از طریق کارتهای اعتباری، دبیت کارت، نقل و انتقالات بانکی یا حتی خدمات پرداخت شخص ثالث خریداری کنند.
فرایند خرید ترون معمولاً شامل انتخاب یک صرافی معتبر، ایجاد و تأیید یک حساب کاربری، واریز وجوه و درنهایت ثبت و اجرای سفارش خرید است. درحالحاضر، صرافیهای متعددی مثل بایننس (Binance)، بایبیت (Bybit)، اوکیاکس (OKX)، کراکن (Kraken) و بیتگت (Bitget) امکان فروش و خرید ترون را برای کاربران خود فراهم کردهاند.
با این حال، کاربران ایرانی به دلیل تحریمهای بینالمللی و مقررات داخلی، هنگام خرید ترون از پلتفرمهای خارجی با محدودیتهای خاصی مواجه هستند. در نتیجه، معاملهگران ایرانی برای خرید ترون و سایر ارزهای دیجیتال، باید اغلب به پلتفرمهای معاملاتی همتا به همتا (P2P) یا صرافیهای داخلی مراجعه کنند.
صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس از پلتفرمهای نامآشنا و معتبری است که روند خرید ترون را برای شما آسانتر کردهاست.
فروش ترون
سرمایهگذاران معمولاً با هدف کسب سود از سرمایهگذاری خود، مدیریت ریسک یا پاسخ به شرایط متغیر بازار، ترون خود را میفروشند. با نظارت دقیق بر روندهای جاری در بازار، استفاده از نمودارهای قیمت آنلاین ترون، اخبار بازار و استفاده از تحلیل تکنیکال و فاندامنتال، سرمایهگذاران میتوانند نقاط بهینه فروش ترون را همسو با اهداف مالی خود شناسایی کنند.
نحوه خرید و فروش ترون در او ام پی فینکس
اگر قصد خرید و فروش ترون در صرافی او ام پی فینکس را دارید، ابتدا باید در این پلتفرم ثبت نام و فرایند احراز هویت خود را تکمیل کنید.
ثبت نام در صرافی او ام پی فینکس با ارائه یک شماره تلفن همراه یا آدرس ایمیل و تعیین یک رمز عبور قوی صورت میگیرد. پس از ثبت نام، مراحل احراز هویت شما در کمترین زمان ممکن، توسط کارشناسان صرافی انجام میشود. این فرایند به شرح زیر است:
ثبتنام در اوامپی فینکس
وارد وبسایت ompfinex.com شوید و یا آخرین نسخه اپلیکیشن او ام پی فینکس را نصب کنید. پس از ورود، روی دکمه «ثبتنام» کلیک کنید. در صفحه جدید، شماره تلفن همراه یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید و منتظر دریافت کد تایید باشید.

کد ارسالشده را در کادر مربوطه وارد کنید. پس از واردکردن کد، باید یک رمز عبور متشکل از 8 تا 20 کاراکتر و شامل اعداد و حروف بزرگ و کوچک برای حساب خود تعیین کنید. پس از تعیین رمز عبور، ثبت نام شما تکمیل میشود.
احرازهویت در او ام پی فینکس
پس از تکمیل فرایند ثبتنام، لازم است با ارائه اطلاعاتی مثل تاریخ تولد و کد ملی، فرایند احراز هویت خود در صرافی را انجام دهید. این فرایند در کمترین زمان ممکن توسط کارشناسان ما تکمیل خواهد شد.

شارژ کیفپول صرافی
پس از تکمیل فرایند احراز هویت، میتوانید جهت شارژکردن کیف پول خود با تومان، برای خرید ترون اقدام کنید. برای این کار، در بخش «واریز»، روی گزینه «واریز تومانی» کلیک کنید.
در اینجا، با انتخاب کارت بانکی خود، به صفحه پرداخت هدایت میشوید و شارژ حساب شما از طریق درگاههای بانکی صورت میگیرد. درنظر داشته باشید که حداقل مقدار شارژ تومانی حساب، 100,000 تومان است.

اگر قصد دارید خرید ترون را در بازار تتر (USDT) انجام دهید، لازم است کیف پول خود را با این دارایی شارژ کنید. برای این منظور، در صفحه «واریز» گزینه «واریز رمزارز» را انتخاب کنید. در صفحه بعد، ارز تتر و شبکه مورد نظر برای انتقال را انتخاب کنید.
بعد از انتخاب گزینه «نمایش آدرس واریز»، آدرس نشاندادهشده را کپی و در کیف پول مبدا جایگذاری کنید. گفتنی است که حداقل میزان خرید ترون و سایر ارزهای دیجیتال در او ام پی فینکس، برابر با 10 واحد USDT است.
آموزش خرید ارز ترون در او ام پی فینکس
پس از شارژ کیف پول، میتوانید با چند روش مختلف برای خرید ارز ترون از صرافی او ام پی فینکس اقدام کنید. در ادامه با این روشها آشنا میشویم.
خرید ترون با روش معامله سریع
گزینه «معامله سریع» اولین و سریعترین روش خرید ترون در صرافی او ام پی فینکس است. برای خرید ترون با قیمت لحظه ای، گزینه «معامله سریع» در قسمت بالایی صفحه اصلی در اپلیکیشن صرافی را انتخاب کنید.

در صفحه جدید، در کادر «پرداخت میکنم» باتوجه به موجودی کیف پول خود، یکی از گزینههای تتر یا تومان را انتخاب کنید. در کادر «دریافت میکنم» نیز رمزارز ترون را جستجو و انتخاب کنید.
بعد از تعیین مقدار ارز مورد نظر خود، روی دکمه «تبدیل» کلیک کنید. پس از این کار، خرید ترون تکمیل شده و رمزارزها فوراً به کیف پول شما در صرافی واریز میشوند.
خرید ترون از طریق سفارش بازار
علاوه بر روش «معامله سریع» که سادهترین و سریعترین روش خرید ترون در او ام پی فینکس است، شما میتوانید به روش خرید در بازار نیز سفارش خود را در این صرافی ثبت کنید. در این روش ساده، با کلیک روی گزینه «معامله» در پایین صفحه اصلی به صفحه بازارها هدایت میشوید.

از منوی بالای سمت راست تصویر، بازار مورد نظر خود (ترون- تومان) را انتخاب نمایید. کمی پایینتر در سمت چپ تصویر، روی منوی کشویی که بهطور پیشفرض سفارش «محدود» را نمایش میدهد، ضربه بزنید تا لیست پنج گزینه مختلف سفارشگذاری در او ام پی فینکس برای شما نشان داده شود. این پنج روش سفارشگذاری عبارتند از:
سفارش بازار (Market Order)
در معامله به روش سفارش بازار، شما با مشخصکردن مبلغ کل مورد نظر خود، سفارش خرید ترون را با قیمت لحظهای بازار ثبت میکنید.
سفارش محدود (Limit Order)
در معامله به روش سفارش محدود، علاوهبر حجم سفارش، قیمت سفارش نیز باید مشخص شود. پس از تایید درخواست، سفارش موردنظر شما در تابلو سفارشات صرافی ثبت خواهد شد. زمانی که یک سفارش فروش توسط کاربر دیگری با همین قیمت در بازار ثبت شود، سفارش خرید شما تکمیل میشود.
سفارش حد ضرر (Stop Limit)
در معامله به روش حد ضرر یا استاپ لیمیت، یک سفارش محدود همراه با یک قیمت فعالکننده موسوم به «قیمت توقف» ثبت میشود.
سفارش حد ضرر با قیمت بازار (Stop Market)
در معامله به روش حد ضرر با قیمت بازار یا استاپ مارکت، یک سفارش بازار همراه با یک قیمت توقف در تابلوی سفارشات صرافی ثبت میشود.
سفارش OCO
در روش خرید بهصورت سفارش OCO، دو سفارش خرید ترون به روش سفارش محدود و روش حد ضرر ثبت میشود. در این روش، هر زمان هر یک از سفارشهای شما فعال شود، گزینه دوم بهطور خودکار لغو خواهد شد.
آموزش فروش ترون در او ام پی فینکس
فروش ارز TRX در او ام پی فینکس نیز به همان روشهای «معامله سریع» و «معامله در بازار» قابل انجام است. در ادامه این دو روش را بیشتر توضیح خواهیم داد:
فروش ترون با روش معامله سریع
برای فروش ارز دیجیتال ترون به روش اول، به بخش «معامله سریع» در بالای صفحه اصلی پلتفرم مراجعه کنید. اکنون در قسمت «پرداخت میکنم» ارز ترون را جستجو و انتخاب کنید. در قسمت «دریافت میکنم» نیز به انتخاب خود، یکی از دو گزینه تومان یا تتر را قرار دهید.

در این مرحله، با تعیین مقدار موردنظر خود برای فروش، روی گزینه «تبدیل» کلیک کنید تا سفارش فروش ترون با قیمت لحظه ای بازار برای شما ثبت شود.
فروش ترون با روش معامله در بازار
اگر از کاربران باتجربه بازار رمزارزها هستید و تمایل دارید پیش از فروش، با تکیه بر دانش تحلیل تکنیکال خود، بهترین نقطه خروج را پیدا کنید، فروش ترون به روش «معامله در بازارها» بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. برای این کار، روی آیکن «معامله» در پایین صفحه اصلی کلیک کنید.

در صفحه پیش روی خود، بعد از انتخاب بازار مربوطه (ترون-تومان یا ترون-تتر)، با کلیک روی گزینه پیشفرض یعنی «محدود» در قسمت زیرین نمودار قیمت، یکی از انواع روشهای سفارشگذاری که قبلاً توضیح دادیم را انتخاب کنید.
سپس متناسب با روش انتخابی خود، سفارش فروش ارز ترون در صرافی او ام پی فینکس را ثبت نمایید.
کارمزد انتقال ترون
کارمزد انتقال ترون در شبکه متغیر است. عواملی مانند ترافیک شبکه ترون، میزان تقاضا برای پردازش تراکنشها و غیره میتوانند روی این هزینه تاثیر بگذارند که باعث میشود کارمزد در لحظه متغیر باشد و نتوان عدد ثابتی را برای آن تعیین کرد.
در صورت افزایش ازدحام شبکه، کارمزدها برای اولویتبخشی به تراکنشها افزایش مییابد و برعکس. برای اطلاع دقیق از کارمزدهای انتقال ارز ترون در شبکه به صفحه کارمزدهادر او ام پی فینکس مراجعه کنید.
کارمزد خرید و فروش ارز ترون در او ام پی فینکس
کارمزد خرید و فروش ترون و سایر ارزهای دیجیتال در او ام پی فینکس، بر اساس سطح کاربری شما تعیین میشود. برای مثال در سطح کاربری «آبی»، خرید ترون با کمترین کارمزد یعنی 0.0035 از حجم سفارش شما انجام میشود.
به طور کلی، اگر حجم معاملات شما کمتر از 20 میلیون تومان در ماه باشد، در سطح کاربری «آبی» خواهید بود و برای اینکه به سطح «نقرهای» برسید و کارمزد معاملات کمتری را پرداخت کنید، باید حجم معاملات یکماهه شما به بالاتر از 20 میلیون تومان برسد.
به همین ترتیب، طبق جدولی که در زیر مشاهده میکنید، با افزایش حجم معاملات یکماهه خود میتوانید سطح کاربری خود را ارتقا داده و کارمزد کمتری در معاملات پرداخت کنید.
سطح کاربر | حجم معاملات یک ماه گذشته | کارمزد معاملات |
---|---|---|
سطح آبی | کمتر از 20 میلیون تومان | 0.0035 |
سطح نقرهای | بین 20 تا 50 میلیون | 0.0030 |
سطح طلایی | بین 50 تا 100 میلیون | 0.0025 |
سطح پلاتینیوم | بیشتر از 100 میلیون | 0.0020 |
ربات معاملهگر | هر حجم معامله | 0.0010 |
لازم به ذکر است کارمزد خرید و فروش ارز ترون از طریق ربات معاملهگر او ام پی فینکس، 0.1 درصد در نظر گرفته میشود و فعالسازی ربات معاملهگر شامل هیچ هزینهای نمیشود. با مراجعه به صفحه «کارمزدها»، میتوانید کارمزد خرید و فروش ترون در تمام سطوح کاربری را مشاهده کنید.
بهترین کیف پول برای نگهداری ترون
درحالحاضر کیف پولهای زیادی وجود دارد که با پشتیبانی از بلاکچین ترون، امکان ذخیره و حتی معامله این رمزارز را برای شما فراهم میکنند. انتخاب بهترین کیف پول برای نگهداری ترون در وهله اول به نیازها و اولویتهای شما بستگی دارد.
اگر هدف شما نگهداری مقدار زیادی ترون برای مدتزمان طولانی است، بدون شک یک کیف پول سختافزاری بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. ولی اگر میخواهید با یک کیف پول آنلاین با رابط کاربری ساده به دارایی خود دسترسی داشته باشید، بهتر است یکی از کیفپولهای گرم یا نرمافزاری را انتخاب کنید.
در جدول زیر فهرستی از 5 کیف پول برتر ترون را برای شما تهیه کردهایم:
نام کیف پول | نوع کیف پول | نقاط قوت | نقاط ضعف |
---|---|---|---|
لجر نانو ایکس (Ledger Nano X) | سختافزاری | پشتیبانی از TRC-20 و TRC-10، امنیت بالا، پشتیبانی از ۵,۵۰۰ ارز دیجیتال، صفحه OLED، بلوتوثی | هزینه بالا، نیاز به اتصال به کامپیوتر، رابط کاربری پیچیده |
ترون لینک (TronLink) | نرمافزاری | پشتیبانی از TRC-10 و TRC-20، کارمزد رایگان، رابط کاربرپسند | عدم پشتیبانی از بلاکچینهای دیگر، ذخیره آنلاین کلیدهای خصوصی |
ترزور (Trezor) | سختافزاری | پشتیبانی از ۷۰۰ ارز دیجیتال، امنیت بالا، رابط کاربری ساده، صفحه نمایش OLED | قیمت بالا، نیاز به دستگاههای جانبی، امکان سرقت فیزیکی |
تراست ولت (Trust Wallet) | نرمافزاری | پشتیبانی از ۱۰,۰۰۰ ارز دیجیتال، رابط کاربری ساده و جذاب | فقدان نسخه دسکتاپ، امنیت کمتر نسبت به کیف پولهای سختافزاری |
سیفپل (SafePal) | ترکیبی (سرد و گرم) | احراز هویت با تشخیص چهره، پشتیبانی از ۳۰ شبکه بلاکچین | فقدان استحکام کافی در کیف پول سختافزاری، صفحه نمایش کوچک |
مزایای خرید ترون از او ام پی فینکس
صرافی او ام پی فینکس با بیش از ۲ میلیون کاربر فعال، یکی از بهترین گزینهها برای معاملات ارزهای دیجیتال ازجمله ترون محسوب میشود. این صرافی با حجم معاملات بالای خود، امکان نوسانگیری از تغییرات قیمت ترون را در اختیار معاملهگران قرار میدهد.
علاوهبر این، فراهم بودن امکان خرید مستقیم و تومانی در یک رابط کاربری ساده و پشتیبانی ۲۴ ساعته، به شما کمک میکند با خیالی آسوده و در بستری امن برای خرید و معامله ترون اقدام کنید.
سوالات متداول
ترون (Tron) یک پلتفرم بلاکچینی غیرمتمرکز است که جهت اشتراکگذاری محتوا و اجرای قراردادهای هوشمند طراحیشدهاست. رمزارز بومی این شبکه ترونیکس (TRX) نام دارد.
بنیانگذار ترون «جاستین سان» (Justin Sun) نام دارد.
قیمت ترون به صورت لحظهای در بازار ارزهای دیجیتال تغییر میکند. شما میتوانید از طریق وبسایتهای معتبر مانند صرافی او ام پی فینکس قیمت رمز ارز ترون را مشاهده کنید.
ترون بهطور مستقیم قابل استخراج نیست، زیرا از الگوریتم اثبات سهام استفاده میکند.
بهطورکلی، اکثر تحلیلگران آینده روشنی را برای ترون متصور هستند، زیرا این شبکه در مسیر توزیع محتوا و تراکنشهای سریع به پیشرفتهای قابل قبولی دستیافتهاست. بسیاری از کارشناسان معتقدند این دارایی دیجیتال میتواند در آینده روند رشد و توسعه خود را با قدرت ادامه دهد.
برای خرید ترون میتوانید از صرافیهای معتبر مانند او ام پی فینکس استفاده کنید. در این صرافی امکان خرید ارز ترون با تومان یا تتر با بهترین قیمت لحظهای بازار فراهم شدهاست.
مقالات مرتبط با ترون

معرفی وایت پیپر ترون TRX
وایت پیپر ترون، چشمانداز ساخت اینترنت غیرمتمرکز را ترسیم میکند و به پیشگام بودن ترون در این حرکت تأکید دارد،…
مطالعه بیشتر
جاستین سان کیست؟ زندگینامه خالق ترون TRX
جاستین سان یک کارآفرین حوزه فناوری زاده چین است. سان بیشتر به عنوان بنیانگذار ترون (TRX)، که یک پلتفرم محبوب…
مطالعه بیشتر
تحلیل ترون، مشاهده نمودار و آخرین تحلیلهای تکنیکالTRX
تحلیل ترون یکی از کاربردیترین ابزارهایی است که معاملهگران در زمان سرمایهگذاری یا ترید به آن نیاز پیدا میکنند. پلتفرم…
مطالعه بیشتر
تحلیل بیت کوین، مشاهده نمودار و آخرین تحلیل های تکنیکال BTC
بیت کوین (BTC) بهعنوان اولین ارز دیجیتال رسمی جهان شناخته میشود. تاریخچه عملکرد این رمزارز نشان داده که مستعد نوسانات…
مطالعه بیشتر
معرفی ۵ تا از بهترین کیف پولهای پپه
ارز پپه (PepeCoin) یک میمکوین جدید و پرطرفدار است که در شبکه اتریوم ایجادشده و از میم محبوب قورباغهای با…
مطالعه بیشتر