خرید اتریوم Ethereum | فروش ETH | قیمت لحظه ای اتریوم
اتریوم با نماد ETH ارز دیجیتال بومی شبکه اتریوم است؛ شبکهای که با پشتیبانی از قراردادهای هوشمند، بستری مناسب برای توسعه برنامههای غیرمتمرکز (DApps) فراهم میکند. همین امر محبوبیت رمزارز را افزایش دادهاست. ETH بهعنوان دومین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار، نقدینگی بالایی دارد که امکان خریدوفروش سریع را فراهم میسازد. ارتقاء به اتریوم ۲.۰ نیز با بهبود مقیاسپذیری و کاهش مصرف انرژی، آیندهای روشن برای این پروژه و ارز اتر ترسیم کرده است. همچنین، اکوسیستم گسترده اتریوم در حوزههایی مانند NFT، دیفای و توکنهای کاربردی، فرصتهای متنوعی برای کسب سود ایجاد میکند.
همین حالا معامله کنقیمت خرید اتریوم
- بازار تومانی 147,799,092 IRT
- بازار تتری 1,805.29 USDT
قیمت فروش اتریوم
- بازار تومانی 148,022,265 IRT
- بازار تتری 1,805.29 USDT
نمودار قیمت لحظهای اتریوم
- بیشترین قیمت 148,720,376 تومان
- کمترین قیمت 142,267,674 تومان
- حجم معاملات روزانه 18.53 میلیارد تومان
- تغییرات روزانه -0.64٪
- تغییرات هفتگی 1.25٪
- بیشترین قیمت 1,816.80 تتر
- کمترین قیمت 1,734.03 تتر
- حجم معاملات روزانه 305.92 هزار تتر
- تغییرات روزانه -0.95٪
- تغییرات هفتگی 0.2٪
آموزش خرید و فروش اتریوم
لوگوی اختصاصی | |
---|---|
نام فارسی | اتریوم |
نام انگلیسی | Ethereum |
نماد ارز | ETH |
وبسایت رسمی | |
شبکه اختصاصی | اتریوم (Ethereum) |
قیمت اتریوم
اتریوم پیشرو و پرچمدار مفهومی تحت عنوان «بلاکچین قرارداد هوشمند» است. قرارداد هوشمند برنامهای است که تحت شرایطی خاص، بهطور خودکار اجرا میشود و عملیات تعریفشده برای آن را انجام میدهد. تمامی اپلیکیشنهای غیرمتمرکز در حوزه دیفای و اکثریت توکنهای مبتنی بر این بلاکچین، با استفاده از قراردادهای هوشمند طراحی و راهاندازی شدهاند و به این ترتیب، سرمایه سنگینی را وارد اکوسیستم اتریوم کردهاند.
از این رو، شاید اصلیترین عامل رشد قیمت اتریوم و فعالیت آن بهعنوان برترین آلتکوین بازار رمزارزها، همین ویژگی باشد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اتریوم در سال 2014 و طی یک رویداد جذب سرمایه به سرمایهگذاران معرفی شد. طی این رویداد، قیمت اتریوم 0.311 دلار بود و تیم پروژه موفق شد 60 میلیون واحد از این رمزارز را به ارزش 18.3 میلیون دلار به فروش برسانند.
اما امروزه میبینیم که اتریوم به یکی از ستونهای اصلی در صنعت رمزارزها تبدیل شده و قیمت این رمزارز هم نزدیک به پنج سال است که به زیر 1,000 دلار کاهش نداشته است. برخی ارز رمزارزهای برتر بازار نظیر چین لینک (LINK) و بیانبی (BNB)، در ابتدا روی شبکه اتریوم راهاندازی شدند و امروز جزء نقشهای اصلی در بازار هستند.
در هر صورت باید این نکته را در نظر داشته باشید که قیمت اتریوم هم مشابه با بیت کوین و سایر رمزارزها، در وهله اول تحت تاثیر قانون عرضه و تقاضا قرار دارد و میزان خریدوفروش سرمایهگذاران در دنیا است که ارزش ارز ETH را دستخوش تغییرات میکند.
قیمت لحظه ای اتریوم
درک و شناخت عوامل تاثیرگذار بر قیمت لحظه ای اتریوم، به شما کمک میکند که در برابر خریدوفروش این رمزارز، تصمیمهای آگاهانهتری بگیرید و بتوانید در نوسانات بازار با چشمی باز قدم بردارید. همانطور که در بالا اشاره شد، قیمت ارز اتریوم و سایر داراییهای قابل معامله در دنیا را سطح عرضه و تقاضای سرمایهگذاران تعیین میکند.
این یعنی زمانی که تقاضا برای این رمزارز بالا میرود، قیمت لحظه ای اتریوم شروع به رشد میکند و خریداران با پرداخت پول بیشتر برای خرید مشکلی ندارند. به همین ترتیب، زمانی که تقاضا برای اتریوم کاهش یافته، فروشندگان بازار داراییهای خود را در قیمتهای پایینتر میفروشند تا سود خود را برداشت و یا از ضرر جلوگیری کنند.
در بازار رمزارزها از جمله اتریوم، ذهنیت سرمایهگذاران و جو حاکم بر بازار نقش مهمی در تغییرات قیمت لحظه ای این رمزارز دارد. انتشار اخبار اتریوم مثل ارتقای شبکه یا گسترش در بازارهای سنتی و یا همکاریهای جدید، قیمت این ارز را دستخوش تغییرات مثبت میکند. در این شرایط، سرمایهگذاران به بازار هجوم آورده و به خرید مشغول میشوند.
از سویی دیگر، اخبار منفی مثل قانونگذاریهای سختگیرانه یا نفوذهای امنیتی در پروتکل اتریوم، سرمایهگذاران را نگران کرده و از روی ترس اقدام به فروش میکنند. این یعنی که سطح عرضه این دارایی در بازارها افزایش یافته و قیمت لحظه ای اتریوم شروع به کاهش میکند.
از موارد دیگر میتوان به مشکلات فنی مثل تراکم و کندی شبکه اتریوم، کارمزد تراکنشها و چالشهای مقیاسپذیری شبکه اشاره کرد که سطح استفاده از این بلاکچین و متعاقباً رمزارز ETH را پایین آورده که اثر مستقیم بر قیمت لحظه ای ارز اتریوم میگذارند.
در نهایت، این فاکتورهای اقتصاد کلان هستند که قیمت ارزهای دیجیتال را بهشدت تحت تاثیر قرار میدهند. برای مثال، بالارفتن تورم جهانی و در پی آن نرخ بهره بانک مرکزی قدرتهای اقتصادی دنیا، ریسکپذیری را در فعالان بازار کاهش داده و نتیجه آن، فروش داراییهای پرریسک نظیر اتریوم و سایر رمزارزها است. سرمایهگذاران در این شرایط اطمینان خود را از رشد قیمتها از دست داده و پس از فروش، قیمت اتریوم هم دچار کاهش میشود.
البته که عکس این شرایط هم وجود دارد و بهبود شرایط اقتصادی دنیا، قیمت لحظه ای اتریوم را رشد میدهد. لازم به ذکر است شما کاربران عزیز، در بالای همین صفحه نمودار قیمت امروز اتریوم به دلار و تومان را در اختیار دارید. بهعلاوه با مراجعه به صفحه «معامله» این رمزارز از بخش «بازارها»، میتوانید در کنار نمودار قیمت به ابزارهای معاملاتی و تحلیل اتریوم و سفارشهای مختلف برای خرید و فروش این رمزارز دسترسی داشته باشید.
خرید اتریوم
برای خرید اتریوم، به یک صرافی ارز دیجیتال نیاز خواهید داشت. اما انتخاب یک پلتفرم معاملاتی نباید مسئلهای ساده در نظر گرفته شود. قدم اول شما برای خرید رمزارز، انتخاب یک صرافی معتبر است که برای انجام این کار، باید چندین پلتفرم را با یکدیگر مورد مقایسه قرار دهید. مقایسه شما باید شامل بررسی مواردی مثل امنیت، اعتبار صرافی میان کاربران و مطالعه دیدگاه آنها، کیفیت واحد پشتیبانی، میزان نقدینگی و حجم بازارهای صرافی و . . . باشد.
پس از انتخاب یک صرافی، کافی است در آن با آدرس ایمیل خود ثبت نام کنید و با ارائه مدارک شناسایی، فرآیند احراز هویت را پشت سر بگذارید. به این ترتیب، حساب کاربری شما در صرافی مربوطه ساخته شده و پس از شارژ حساب از طریق ارز دیجیتال یا ارزهای فیات مانند دلار، تومان و . . .، میتوانید به خرید ارز اتریوم و دیگر رمزارزها بپردازید.
در حال حاضر، ارز دیجیتال اتریوم در تمام صرافیهای معتبر دنیا مثل بایننس (Binance)، بایبیت (Bybit) و کوینبیس (Coinbase) لیست شده است. اما مسئله اینجا است که کاربران ساکن ایران برای فعالیت در این پلتفرمها، با چالشهایی مثل زبان انگلیسی محیط کاربری، محدودیت در پرداخت جهت شارژ حساب، عدم امکان احراز هویت و تحریمهای بینالمللی مواجه میشوند.
در صورتی که شما هم از این دسته از کاربران هستید، توصیه میشود سرمایه خود را در این صرافیها قرار ندهید؛ چرا که ممکن است دسترسی شما به داراییهایتان مسدود شود و یا با یک اشتباه کوچک، متحمل ضرر سنگینی شوید.
از این رو بهتر است با در نظرگرفتن معیارهای مذکور، چند صرافی ایرانی را با یکدیگر مقایسه و پس از انتخاب پلتفرم خود، برای خرید ارز اتریوم اقدام کنید. شایان ذکر است، صرافی او ام پی فینکس نیز اتریوم را در بازارهای تومانی و تتری خود لیست کرده و کارشناسان واحد پشتیبانی، بهصورت 24 ساعته از طریق چت آنلاین و تماس تلفنی پاسخگوی سوالات شما جهت استفاده از خدمات صرافی هستند.
خرید ارزان اتریوم
چنانچه قصد خرید ارزان اتریوم را دارید، توصیه میشود به تحلیل تکنیکال و بررسی عوامل فاندامنتال مربوطه بپردازید تا بتوانید بهترین نقطه ورود در قیمت ارز اتریوم را پیدا کنید. کاربران در صرافی او ام پی فینکس، ابزارهای معاملاتی مهم، انواع سفارشگذاری و نمودار قیمت را در اختیار دارند تا بتوانند پس از انجام تحلیل و بررسی، به خرید ارزان اتریوم طبق صلاحدید و در سطح قیمت دلخواه خود بپردازند.
پس از ایجاد حساب کاربری و تکمیل احراز هویت، امکان خرید و فروش اتریوم با کمترین مبلغ برای شما امکانپذیر خواهد بود. همچنین در بازهای مختلف، قیمت اتریوم به تومان و تتر قابل مشاهده است و از طریق هریک از ارزهای مذکور، امکان خرید برای شما کاربران فراهم شده است.
نحوه خرید رمز ارز اتریوم در او ام پی فینکس

پیشتر گفتیم که برای خرید ارز دیجیتال، نیاز به یک صرافی معتبر و ساخت حساب کاربری در آن دارید. فرآیند ثبت نام و احراز هویت شما در صرافی او ام پی فینکس کمتر از پنج دقیقه زمان خواهد برد. در ادامه، این مراحل را برای شما توضیح دادهایم.
مرحله اول: ثبتنام
ثبتنام در او ام پی فینکس، از طریق ارائه یک شماره موبایل یا آدرس ایمیل انجام میشود. ابتدا وارد وبسایت ompfinex.com شوید و یا آخرین نسخه اپلیکیشن او ام پی فینکس را نصب کنید. پس از ورود، روی دکمه ثبتنام کلیک کنید.

سپس شماره تلفن همراه یا آدرس ایمیل خود را وارد کرده و کد ارسالشده را در کادر مربوطه وارد کنید. پس از واردکردن کد، از شما خواسته میشود که یک رمز عبور برای حساب خود تعیین کنید که باید بین 8 تا 20 کاراکتر و شامل اعداد و حروف بزرگ و کوچک باشد. پس از تعیین رمز عبور، ثبت نام شما تکمیل میشود.
مرحله دوم: احراز هویت
در مرحله بعدی، باید برای احراز هویت اقدام کنید که تنها نیاز است اطلاعاتی مثل تاریخ تولد و کد ملی خود را ارائه دهید. کارشناسان واحد پشتیبانی در لحظه و در صورت تایید اطلاعات شما، فرآیند احراز هویت را تکمیل خواهند کرد. سپس وارد صفحه اصلی پلتفرم میشوید که باید جهت خرید اتریوم، حساب کاربری خود را با ارز تومان (IRT) یا تتر (USDT) شارژ کنید.

مرحله سوم: شارژ کیف پول
جهت شارژ کیف پول با ارز تومان، وارد صفحه «واریز» شوید و گزینه «واریز تومانی» را انتخاب کنید. سپس با انتخاب کارت بانکی خود، به صفحه پرداخت رفته و مشابه با یک خرید آنلاین، مقدار مدنظر برای شارژ حساب را از طریق درگاههای بانکی پرداخت کنید. پس از پرداخت موفق، حساب شما بهصورت آنی شارژ خواهد شد. شما میتوانید با حداقل 100,000 تومان، در بازارهای تومانی او ام پی فینکس فعالیت داشته باشید.

اما اگر در کیف پول شخصی خود تتر (USDT) دارید و قصد دارید در بازار تتری خرید ارز اتریوم را انجام دهید، در صفحه «واریز» گزینه «واریز رمزارز» را انتخاب کنید. در صفحه بعدی، ارز تتر و شبکه مورد نظر برای انتقال را انتخاب کنید.
سپس روی گزینه «نمایش آدرس واریز» زده و با کپیکردن آن و جایگذاری در کیف پول مبدا، برای انتقال تتر به حساب خود در او ام پی فینکس اقدام کنید. حداقل میزان خرید اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال در او ام پی فینکس، 10 واحد USDT تعیین شده است.
مرحله چهارم: خرید اتریوم
پس از شارژ کیف پول، میتوانید برای خرید ارز دیجیتال اقدام کنید. روش آسانتر جهت انجام این فرآیند، استفاده از قابلیت «معامله سریع» در او ام پی فینکس است؛ به این شکل که در بالای همین صفحه یا در صفحه اصلی و منوی «معامله» به بخش «معامله یا تبدیل سریع» میروید.

در صفحه جدید، در بخش «پرداخت میکنم» ارز تومان یا تتر و در قسمت بعدی یعنی «دریافت میکنم»، ارز اتریوم را انتخاب میکنید. پس از واردکردن مقدار موردنظر برای خرید، گزینه «تبدیل» را بزنید تا خرید ارز دیجیتال اتریوم با قیمت لحظه ای بازار برای شما بهصورت آنی تکمیل شود.
روش دیگر، «معامله در بازارها» است که ویژه افراد باتجربه و کاربرانی است که نیاز دارند قبل از خرید، به تحلیل قیمت اتریوم بپردازند. از طریق لینک «معامله در بازار» در بالای همین صفحه و یا در صفحه «بازارها»، روی گزینه «معامله» ارز اتریوم بزنید.

در صفحه جدید به مواردی از جمله بازارهای تومانی و تتری (انتخاب از بالای صفحه سمت راست)، نمودار قیمت، سفارشهای ثبتشده کاربران و پنج نوع روش سفارشگذاری برای خرید رمزارز دسترسی خواهید داشت. این گزینهها شامل سفارش محدود، سفارش بازار، سفارش حد ضرر، سفارش بازار با حد ضرر و سفارش OCO میشوند که هرکدام مزایا و معایب ویژه خود را دارند.
سفارش بازار (Market Order)
در معامله به روش سفارش بازار، شما تنها مبلغ کل سفارش را مشخص میکنید و سفارش خرید اتریوم، با قیمت لحظهای بازار برای شما صورت میگیرد؛ درست مثل فرآیند «معامله سریع».
سفارش محدود (Limit Order)
در معامله به روش سفارش محدود، شما علاوهبر حجم سفارش، قیمت سفارش را هم مشخص میکنید. برای مثال، اگر یک سفارش محدود برای خرید 1 واحد ارز اتریوم در قیمت 200,000,000 تومان ثبت کنید، این سفارش خرید در تابلو سفارشات صرافی ثبتشده و هر زمان که یک سفارش فروش توسط کاربری دیگر با همین قیمت در بازار ثبت شود، سفارش خرید شما تکمیل خواهد شد.
سفارش حد ضرر (Stop Limit)
در معامله به روش حد ضرر یا استاپ لیمیت، شما درواقع یک سفارش محدود را همراه با یک قیمت فعالساز تحت عنوان «قیمت توقف» ثبت میکنید. مثلاً، اگر در سفارش خرید 1 واحد ارز اتریوم، قیمت توقف را روی 200,000,000 تومان و قیمت سفارش را برابر با 190,000,000 تومان قرار دهید:
هر زمان که قیمت اتریوم در بازار او ام پی فینکس به 200,000,000 تومان برسد، یک سفارش خرید برای 1 واحد ارز اتریوم با قیمت 190,000,000 تومان، در تابلو سفارشات صرافی ثبت میشود. پس از فعالسازی، این سفارش در قالب یک سفارش محدود ثبت شده و هر زمان که یک سفارش فروش از سوی کاربری دیگر با همین قیمت در بازار وجود داشته باشد، سفارش خرید اتریوم شما تکمیل میشود.
سفارش حد ضرر با قیمت بازار (Stop Market)
در معامله به روش حد ضرر با قیمت بازار یا استاپ مارکت، شما درواقع یک سفارش بازار را همراه با یک قیمت فعالساز سفارش (قیمت توقف) ثبت میکنید. برای مثال، اگر در سفارش خرید 1 واحد ارز اتریوم به روش استاپ مارکت، قیمت توقف را 200,000,000 تومان تعیین کنید:
هر زمان که قیمت اتریوم در بازار او ام پی فینکس به 200,000,000 تومان برسد، یک سفارش خرید برای 1 واحد اتریوم با قیمت لحظه ای بازار او ام پی فینکس برای شما انجام میشود. به بیان ساده پس از فعالسازی، این سفارش در قالب یک سفارش بازار ثبت شده و با قیمت لحظهای اتریوم تکمیل میشود.
سفارش OCO
در سفارش OCO هم، شما دو سفارش خرید ارز اتریوم که یکی سفارش محدود و دیگری حد ضرر بوده را ثبت میکنید. منطق این نوع سفارشگذاری این است که هر زمان هر یک از سفارشهای شما فعال شد، سفارش دیگر بهطور خودکار لغو شود.
برای مثال، شما تصمیم گرفتهاید اگر قیمت اتریوم به 190,000,000 تومان کاهش داشت، برای خرید در این کف قیمت اقدام کنید؛ در عین حال، اگر قیمت مقاومت 200,000,000 تومانی را شکست، ارز اتریوم را بخرید تا با ادامه این شکست صعودی به سود برسید.
به این ترتیب با انتخاب سفارش OCO، یک سفارش محدود برای خرید در 190,000,000 تومان ثبت میکنید و سفارش دیگر که از نوع حد ضرر است را، در قیمت 200,000,000 تومان قرار میدهید. فراموش نکنید که برای تعیین سفارش حد ضرر، باید یک «قیمت توقف» نیز تعیین کنید که تنظیم آن، باید بر اساس صلاحدید و تحلیل شما صورت گیرد.
فروش اتریوم
مشابه با فرآیند خرید ارز دیجیتال در تمام صرافیها، جهت فروش اتریوم هم ابتدا باید صرافی موردنظر خود را پیدا کنید. معیارهای گفتهشده را مورد بررسی قرار دهید و یک پلتفرم معتبر را انتخاب کنید. پس از ثبت نام و احراز هویت در آن پلتفرم، کافی است رمزارز اتریوم در کیف پول شخصی خود را به حساب صرافی انتقال دهید و در بازارهای مربوطه به فروش برسانید.
شما در صرافی او ام پی فینکس، میتوانید با فروش اتریوم داراییهای خود را به تومان یا تتر تبدیل کرده و جهت انتقال به حساب بانکی یا کیف پول رمزارز خود برداشت کنید. در صورتی که برای خرید و فروش ارز اتریوم یا موارد دیگر در او ام پی فینکس سوالی دارید، خواهشمندیم با واحد پشتیبانی ارتباط بگیرید تا در سریعترین زمان ممکن، چالشهای موجود برایتان رفع شوند.
نحوه فروش اتریوم در OMPFinex
فروش اتریوم در او ام پی فینکس نیز، از طریق «معامله سریع» و «معامله در بازارها» صورت میگیرد. پس از ورود به بخش «معامله سریع» در بالای همین صفحه یا از صفحه اصلی پلتفرم و منوی «معامله»، اینبار برای فروش در قسمت «پرداخت میکنم» ارز ETH را قرار داده و برای فیلد «دریافت میکنم»، تومان یا تتر را انتخاب کنید. سپس با تعیین مقدار فروش، روی گزینه «تبدیل» بزنید تا سفارش فروش اتریوم با قیمت لحظه ای بازار تکمیل شود.

در صفحه «معامله» این رمزارز در «بازارها»، ابتدا بازار موردنظر یعنی «اتریوم - تومان» یا «اتریوم - تتر» را از بالای صفحه سمت راست انتخاب کنید. سپس گزینه قرمزرنگ «فروش» در وسط صفحه را انتخاب و نوع سفارش خود را تعیین کنید. برای فروش ارز اتریوم نیز سفارشهای محدود، بازار، حد ضرر، بازار با حد ضرر و سفارش OCO را در اختیار خواهید داشت که در ادامه هر یک را بررسی میکنیم.

سفارش بازار (Market Order)
در معامله به روش سفارش بازار، شما تنها مبلغ کل سفارش را در فیلد مربوطه مشخص میکنید و فروش اتریوم، با قیمت لحظهای بازار برای شما صورت میگیرد؛ مشابه با فرآیند «معامله سریع».
سفارش محدود (Limit Order)
در معامله به روش سفارش محدود، شما علاوهبر حجم سفارش، قیمت سفارش را هم مشخص میکنید. برای مثال، اگر یک سفارش محدود برای فروش 1 واحد اتریوم در قیمت 200,000,000 تومان ثبت کنید، این سفارش در صرافی ثبتشده و هر زمان که یک سفارش خرید توسط کاربری دیگر با همین قیمت ثبت شود، سفارش فروش شما تکمیل خواهد شد.
سفارش حد ضرر (Stop Limit)
در معامله به روش حد ضرر یا استاپ لیمیت، شما یک سفارش محدود را همراه با یک قیمت فعالساز تحت عنوان «قیمت توقف» ثبت میکنید. مثلاً، اگر در سفارش فروش 1 واحد ارز اتریوم، قیمت توقف را روی 200,000,000 تومان و قیمت سفارش را برابر با 220,000,000 تومان قرار دهید:
هر زمان که قیمت اتریوم در بازار او ام پی فینکس به 200,000,000 تومان برسد، یک سفارش فروش برای 1 واحد ارز اتریوم با قیمت 220,000,000 تومان، در صرافی ثبت میشود. پس از فعالسازی، این سفارش بهعنوان یک سفارش محدود ثبت شده و هر زمان که یک سفارش خرید از سوی کاربری دیگر با همین قیمت در بازار وجود داشته باشد، سفارش فروش اتریوم شما تکمیل میشود.
سفارش حد ضرر با قیمت بازار (Stop Market)
در معامله به روش حد ضرر با قیمت بازار یا استاپ مارکت، شما یک سفارش بازار را همراه با یک قیمت فعالساز (قیمت توقف) ثبت میکنید. برای مثال، اگر در سفارش فروش 1 واحد اتریوم به روش استاپ مارکت، قیمت توقف را بر روی 220,000,000 تومان قرار دهید:
هر زمان که قیمت اتریوم در بازار او ام پی فینکس به 220,000,000 تومان برسد، یک سفارش فروش برای 1 واحد اتریوم با قیمت لحظه ای بازار او ام پی فینکس برای شما ثبت میشود. به بیان ساده پس از فعالسازی، این سفارش در قالب یک سفارش بازار ثبت شده و با قیمت لحظهای ارز اتریوم تکمیل میشود.
سفارش OCO
در سفارش OCO هم، شما دو سفارش فروش اتریوم که یکی سفارش محدود و دیگری حد ضرر بوده را ثبت میکنید. منطق این نوع سفارشگذاری این است که هر زمان هر یک از سفارشهای شما فعال شد، سفارش دیگر بهطور خودکار لغو شود.
برای مثال، شما تصمیم گرفتهاید اگر قیمت اتریوم به 220,000,000 تومان رسید، داراییهای خود را بهفروش برسانید تا سود کرده باشید؛ در عین حال، اگر قیمت به پایینتر از 200,000,000 تومان رسید، داراییهای خود را بفروشید تا از ضرر جلوگیری کرده باشید.
به این ترتیب با انتخاب سفارش OCO، یک سفارش محدود برای فروش در 220,000,000 تومان ثبت میکنید و سفارش دیگر که از نوع حد ضرر است را، در قیمت 200,000,000 تومان قرار میدهید. فراموش نکنید که برای تعیین سفارش حد ضرر، باید یک «قیمت توقف» نیز تعیین کنید که تنظیم آن، باید بر اساس صلاحدید و تحلیل شما صورت گیرد.
قیمت اتریوم به دلار و تومان
در صورتی که بهدنبال محاسبه دقیق و مشاهده قیمت اتریوم به تومان و دلار هستید، بهراحتی میتوانید از نمودار بالای همین صفحه برای این منظور استفاده کنید. حتماً میدانید که قیمت اتریوم به تومان، تنها از طریق صرافیهای ایرانی قابل مشاهده است که این رمزارز را لیست کردهاند.
جهت مشاهده قیمت اتریوم به دلار هم، میتوانید به صرافیهایی مثل بایننس (Binance) یا اکیاکس (OKX) رجوع کنید که این رمزارز را لیست کردهاند. اما پیشنهاد میشود جهت مشاهده قیمت دقیقتر ارز اتریوم به دلار یا همان تتر (USDT)، به پلتفرمهایی مثل کوینمارکتکپ (CoinMarketCap) یا تریدینگویو (TradingView) سر بزنید.
علت هم اینجا است که قیمت اتریوم در هر صرافی و بر اساس معاملات در جریان آن، ممکن است تفاوتهایی نسبتاً جزئی با دیگر صرافیها داشته باشد. شایان ذکر است شما کاربران عزیز میتوانید با مراجعه به صفحه «معامله» ارز اتریوم از بخش «بازارها» در کنار نمودار قیمت اتریوم به تومان، نمودار جهانی این رمزارز به تتر از پلتفرم تریدینگویو را در اختیار داشته باشید.
کارمزد انتقال اتریوم
کارمزد انتقال اتریوم در شبکههای مختلف متغیر است. عواملی مانند ترافیک شبکه، میزان تقاضا برای پردازش تراکنشها و ... میتوانند روی این هزینه تاثیر بگذارند که باعث میشود کارمزد در لحظه متغیر باشد و نتوان عدد ثابتی را برای آن تعیین کرد.
در شرایطی که شبکه شلوغ باشد، کارمزدها برای اولویتبخشی به تراکنشها افزایش مییابد و برعکس. برای اطلاع دقیق از کارمزدهای انتقال اتریوم در شبکههای مختلف به صفحه کارمزدهادر او ام پی فینکس مراجعه کنید.
کارمزد خرید و فروش اتریوم در او ام پی فینکس
کارمزد خرید و فروش اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال در او ام پی فینکس، بر اساس سطح کاربری شما تعیین میشود. برای مثال در سطح کاربری «آبی»، خرید اتریوم با کمترین کارمزد یعنی 0.0035 از حجم سفارش شما انجام میشود.
به طور کلی، اگر حجم معاملات شما کمتر از 20 میلیون تومان در ماه باشد، در سطح کاربری «آبی» خواهید بود و برای اینکه به سطح «نقرهای» برسید و کارمزد معاملات کمتری را پرداخت کنید، باید حجم معاملات یکماهه شما به بالاتر از 20 میلیون تومان برسد. به همین ترتیب، طبق جدولی که در زیر مشاهده میکنید، با افزایش حجم معاملات یکماهه خود میتوانید سطح کاربری خود را ارتقا داده و کارمزد کمتری در معاملات پرداخت کنید.
لازم به ذکر است کارمزد خرید و فروش ارز اتریوم از طریق ربات معاملهگر او ام پی فینکس، 0.1 درصد در نظر گرفته میشود و فعالسازی ربات معاملهگر شامل هیچ هزینهای نمیشود. با مراجعه به صفحه «کارمزدها»، میتوانید کارمزد خرید و فروش اتریوم در تمام سطوح کاربری را مشاهده کنید.
سطح کاربر | حجم معاملات یک ماه گذشته | کارمزد معاملات |
---|---|---|
سطح آبی | کمتر از 20 میلیون تومان | 0.0035 |
سطح نقرهای | بین 20 تا 50 میلیون | 0.0030 |
سطح طلایی | بین 50 تا 100 میلیون | 0.0025 |
سطح پلاتینیوم | بیشتر از 100 میلیون | 0.0020 |
ربات معاملهگر | هر حجم معامله | 0.0010 |
بهترین کیف پول برای نگهداری اتریوم
شما میتوانید از کیف پولهای نرمافزاری کامپیوتری، موبایل، تحت وب و یا کیف پولهای سختافزاری برای نگهداری اتریوم استفاده کنید. انتخاب کیف پول مناسب برای نگهداری ارز دیجیتال، به مدتزمان نگهداری و همچنین مقدار اتریومی که نگهداری میکنید، بستگی دارد.
اگر قصد دارید حجم بالایی از اتریوم را به دید سرمایهگذاری بلندمدت نگهداری کنید، بهتر است از کیف پولهای سختافزاری مثل لجر یا ترزور استفاده کنید.
از طرفی دیگر، تراست ولت یکی از محبوبترین کیف پولهای موبایلی اتریوم بوده و با رابط کاربری آسانی که دارد، برای افراد تازهوارد در بازار رمزارزها بسیار مناسب است. کیف پول متامسک نیز یکی از معروفترین کیف پولهای تحت وب برای نگهداری اتریوم است.
صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس، تمامی دارایی کاربران را در کیف پولهای سرد نگهداری میکند و شما میتوانید بهراحتی به خرید اتریوم در این پلتفرم بپردازید و سپس با اطمینان خاطر، آن را در کیف پول داخلی خود در او ام پی فینکس نگهداری کنید.
لازم به ذکر است کیف پول کاربران در او ام پی فینکس، بهصورت کاملا اختصاصی پیادهسازی شده است. به بیان دیگر، آدرس واریز رمزارزهای مختلف برای هر کاربر، فقط به خود آن کاربر تعلق داشته و هر حساب کاربری برای رمزارزهای گوناگون دارای آدرسهای واریزی مجزا است.
استفاده از کیف پول وبسایت و اپلیکیشن صرافی او ام پی فینکس کاملا رایگان بوده و نگهداری ارزهای دیجیتال در حساب کاربری، برای شما هیچ هزینهای نخواهد داشت. در جدول زیر چند مورد از بهترین کیف پول های اتریوم برای نگهداری را آوردهایم.
نام کیف پول | نوع | مزایا | معایب |
---|---|---|---|
اکسودوس (Exodus) | دسکتاپ (گرم) |
|
|
تراست ولت (Trust Wallet) | موبایل (گرم) |
|
|
متامسک (Metamask) | تحت وب (گرم) |
|
|
ترزور (Trezor) لجر (Ledger) | سختافزاری (سرد) |
|
|
سوالات متداول
نگهداری اتریوم در هیچ کیف پولی هزینه ندارد؛ اما باید توجه داشته باشید که جهت انتقال اتریوم به هر حساب یا کیف پولی، باید کارمزد انتقال در شبکه بلاکچین را پرداخت کنید که در هر شبکه و هر ساعت از شبانهروز متغیر است.
از عوامل تاثیرگذار بر قیمت اتریوم میتوان به تغییرات عرضه و تقاضای سرمایهگذاران، تحولات در زمینه قانونگذاریها، ادغام شبکه با پلتفرمها و کمپانیها و فاکتورهای اقتصاد کلان اشاره کرد که در بالای همین صفحه به بررسی این موارد پرداختهایم.
از جایی که اتریوم دومین رمزارز محبوب در کل بازار ارز دیجیتال است، میتوان پیشبینی کرد که با شناختهشدن بیشتر رمزارزها و افزایش استقبال از سرمایهگذاری در این بازار و با افزایش مارکت کپ کل بازار رمزارزها، بخش قابل توجهی از سرمایههای تزریق شده به بازار اتریوم وارد میشوند.
کیف پولهای لجر (Ledger) و ترزور (Trezor) از جمله ولتهای سختافزاری مناسب برای اتریوم هستند. اگر قصد استفاده از کیف پولهای نرمافزاری را دارید، تراست ولت (Trust Wallet) و متامسک (Metamask) گزینههای مناسبی محسوب میشوند.
برای خرید و فروش اتریوم در او ام پی فینکس 2 روش وجود دارد. چنانچه نیازی به تحلیل تکنیکال و استفاده از نمودار قیمت اتریوم برای معامله خرید ندارید، از روش «معامله سریع» و در صورتی که قصد تحلیل تکنیکال اتریوم و پیداکردن نقطه ورود دقیق برای خرید و فروش ETH را دارید، پیشنهاد میشود از گزینه معامله در بازار استفاده کنید.
کارمزد خرید و فروش اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال در او ام پی فینکس، بر اساس سطح کاربری تعیین میشود. با مراجعه به صفحه «کارمزدها»، کارمزد خرید و فروش ارز اتریوم در تمام سطوح کاربری و کارمزد انتقال آن در شبکههای مختلف را مشاهده کنید.
مقالات مرتبط با اتریوم

تحلیل اتریوم: از تشکیل مثلث نزولی تا پیشبینی سقوط سنگین برای ETH
پیتر برندت، معاملهگر کهنهکار بازار کالا که از دهه ۱۹۷۰ در این حوزه فعالیت دارد، با توییت اخیر خود جامعه…
مطالعه بیشتر
تحلیل اتریوم: ۳ دلیل برای جهش احتمالی ETH در آینده نزدیک
قیمت اتریوم امسال سقوط زیادی داشته که باعث شده به یکی از ضعیفترین ارزهای دیجیتال در صنعت کریپتو تبدیل شود.…
مطالعه بیشتر
تحلیل اتریوم: آیا ETH مقاومت کلیدی ۱۸۰۰ دلاری را پشتسر میگذارد؟
اتریوم این هفته یک بازگشت قدرتمند را تجربه کرد و بیش از ۲۱ درصد از کف ۱۳۸۰ دلاری جهش داشت.…
مطالعه بیشتر
تحلیل اتریوم؛ ETH در آستانه شکست حمایت بلندمدت؛ سیگنال خطر یا ورود؟
اتریوم (ETH) امروز طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۴ درصد سقوط کرد و با عبور از محدودههای حمایتی کلیدی،…
مطالعه بیشتر
تحلیل اتریوم؛ آیا قیمت ETH تا پایان مارس دوباره به بالای ۳۰۰۰ دلار میرسد؟
پیشبینی قیمت اتریوم برای مارس 2025 همراه با جدیدترین اخبار مربوط به این رمزارز میتواند بحثبرانگیز باشد. در این مقاله…
مطالعه بیشتر