تحلیل ارز دیجیتالواچ لیست ارز دیجیتال

واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور؛ او ام پی فینکس

جشنواره همستر تایم

به گزارش واحد ترید و تحلیل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس، بیت کوین موفق شد در تاریخ ۱۳ سپتامبر (۲۳ شهریور) به مرز ۶۰,۰۰۰ دلاری بازگردد که این عملکرد، بازتاب‌کننده فعالیت سنگین خریداران بازار بود. این رالی ۱۰ درصدی بیت کوین در هفته گذشته، باعث شد نرخ بازده این رمزارز در ماه سپتامبر وارد ناحیه مثبت شود.

پادکست واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور

اکنون در هفته میلادی جاری، توجه فعالان بازارهای مالی به جلسه تعیین نرخ بهره فدرال رزرو در تاریخ ۱۸ سپتامبر (۲۸ شهریور) قرار دارد. پیرامون این موضوع، ابزار فدواچ سی‌ام‌ای گروپ (CME FedWatch Tool)، تا ۵۰ درصد احتمال کاهش دو‌پله‌ای نرخ بهره به‌میزان ۰.۵۰ درصد را نشان می‌دهد. اما در صورتی که فدرال رزرو نرخ بهره را تنها ۰.۲۵ درصد کاهش دهد، ممکن است بازارهای ارزهای دیجیتال واکنشی غیرعادی به این مسئله داشته باشند و دچار کاهش شوند.

این در حالی است که عملکرد نامشخص قیمت بیت کوین در بازه کوتاه‌مدت، دیدگاه خریداران و هولدرهای بلندمدت را تحت تاثیر قرار نداده است. کمپانی مایکرواستراتژی (MicroStrategy) که بزرگ‌ترین کمپانی هولدر بیت کوین در دنیا است، به‌تازگی اعلام کرده بین روزهای ۶ آگوست تا ۱۲ سپتامبر (۱۶ مرداد تا ۲۲ شهریور)، ۱۸,۳۰۰ واحد بیت کوین را خریداری کرده است. میانگین قیمت خرید این کمپانی با احتساب هزینه‌های مربوطه و کارمزدها، ۶۰,۴۰۸ دلار به ازای هر واحد BTC برآورد شده است. مایکرواستراتژی در حال حاضر مالک ۲۴۴,۸۰۰ واحد بیت کوین بوده و میانگین قیمت خرید کل این دارایی‌ها، ۳۸,۵۸۵ دلار محاسبه شده است.

اکنون سوال این‌جا است که آیا بیت کوین موفق به حفظ سطح ۶۰,۰۰۰ دلاری می‌شود یا خیر؟ در مرحله بعد، باید عملکرد آلت کوین‌ها در پیروی از بیت کوین را مورد بررسی قرار داد که برخی از آن‌ها در صورتی عملکرد مثبت بیت کوین، می‌توانند رشدهای خوبی در بازار ثبت کنند. در مقاله واچ لیست ارزهای دیجیتال امروز، به بررسی این رمزارزها خواهیم پرداخت.

به این ترتیب، در واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور ماه، مثل همیشه ابتدا تحلیل بیت کوین (BTC) و سپس آلت کوین‌های فچ ای‌آی (FET)، آوه (AAVE) و اینجکتیو (INJ) را در تایم فریم‌های روزانه و ۴ ساعته پوشش داده‌ایم.

مطالعه بیشتر: معرفی ۱۳ سایت برتر تحلیل فاندامنتال ارز دیجیتال

واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور؛ تحلیل تکنیکال بیت کوین (BTC)

قیمت بیت کوین در نمودار ۱ روزه، در تاریخ ۱۳ سپتامبر (۲۳ شهریور) کندل روزانه را بالاتر از میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (۵۰D SMA) در سطح ۵۹,۶۹۳ دلاری بست. این حرکت نشان از ممانعت بازار از ادامه حرکت نزولی به زیر سطح شکسته‌شده ۵۵,۷۲۴ دلاری داشت. بیت کوین نخستین رمزارز مورد تحلیل در واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور ماه است.

تحلیل بیت کوین در تایم فریم روزانه
تحلیل بیت کوین در تایم فریم روزانه – TradingView

خط میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (۲۰D EMA) در سطح ۵۸,۴۶۱ دلاری، حرکتی صعودی را آغاز کرده و شاخص قدرت نسبی (Relative Strength Index / RSI) نیز وارد ناحیه مثبت خود شده است. عملکرد این اندیکاتورها، نشان‌دهنده قدرت خریداران در بازار بیت کوین است. اکنون در صورتی که بیت کوین حمایت خود را در میانگین متحرک‌ها تشکیل دهد، قیمت می‌تواند یک رالی (حرکت صعودی / Rally) جدید را ابتدا تا ناحیه ۶۵,۰۰۰ دلاری و سپس تا مرز ۷۰,۰۰۰ دلار آغاز کند.

این سناریوی صعودی زمانی نامعتبر می‌شود که قیمت بیتکوین طی کاهش ناگهانی و شدید، به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه برسد. در این صورت، احتمال کاهش قیمت تا سطح ۵۵,۷۲۴ دلار به‌وجود می‌آید. معمولاً تکرار تست مجدد یک سطح حمایتی، منجر به تضعیف آن می‌شود و قیمت ارز BTC ممکن است تا ۵۲,۵۰۰ دلار شاهد کاهش باشد.

تحلیل بیت کوین در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل بیت کوین در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

در نمودار ۴ ساعته قیمت بیت کوین، فروشندگان در تلاش جهت توقف حرکت صعودی در نزدیکی ۶۱,۲۰۰ دلار دیده می‌شوند. چنانچه قیمت دچار کاهش شود و در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه یک شکست نزولی را رقم زند، می‌تواند به‌معنی تسلیم‌شدن خریداران بازار باشد. این تغییرات می‌توانند قیمت را تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه و در نهایت تا حمایت ۵۵,۷۲۴ دلاری پایین بکشانند.

از طرفی دیگر، جهش صعودی قیمت پس از کاهش تا میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه، نشان از خرید در کف سرمایه‌گذاران خواهد داشت. این مسئله احتمال تشکیل یک رالی تا مقاومت ۶۱,۲۰۰ دلاری را بیشتر می‌کند و در ادامه مسیر، قیمت بیت کوین پتانسیل رشد تا ناحیه ۶۵,۰۰۰ دلاری را پیدا خواهد کرد.

مطالعه بیشتر: آموزش اندیکاتور میانگین متحرک نمایی یا EMA در تریدینگ ویو

واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور؛ تحلیل تکنیکال فچ ای‌آی (FET)

ارز دیجیتال فچ ای‌آی در نمودار ۱ روزه، در حال تشکیل الگوی سروشانه معکوس (Inverse Head & Shoulders) دیده می‌شود که در صورت شکست صعودی قیمت و بستن کندل روزانه بالاتر از سطح ۱.۵۱ دلاری، این الگو تکمیل و تایید می‌شود. در ادامه به تحلیل ارز FET در واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور می‌پردازیم.

تحلیل فچ ای آی در تایم فریم روزانه
تحلیل فچ ای‌آی در تایم فریم روزانه – TradingView

در صورتی که الگوی مذکور تایید شود، قیمت فچ ای‌آی می‌تواند یک روند صعودی جدید را آغاز کند. هدف قیمت در این الگو، سطح ۲.۳۲ دلاری برآورد شده است. اما انتظار می‌رود ارز دیجیتال FET، مسیر راحتی را در این حرکت صعودی نداشته باشد و فروشندگان این بازار، با تمام قوا در سطوح ۱.۸۶ دلار و ۲.۲۰ دلاری مقاومت نشان خواهند داد.

خلاف این سناریو زمانی است که قیمت پس از رسیدن به مقاومت‌های پیش رو، دچار کاهش شود و در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در سطح ۱.۲۳ دلاری، یک شکست نزولی را رقم زند. چنین عملکردی می‌تواند رنج‌زنی قیمت فچ ای‌آی را در محدوده بین ۱.۵۱ دلار تا ۱ دلار در پی داشته باشد.

تحلیل فچ ای آی در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل فچ ای‌آی در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

ارز دیجیتال FET در نمودار ۴ ساعته، تا میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه پول‌بک (Pullback) داشته که نشان‌دهنده برداشت سود معامله‌گران کوتاه‌مدت در ناحیه ۱.۵۱ دلاری است. حال در صورتی که حمایت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه از دست برود، به‌معنی خروج سنگین خریداران از این بازار خواهد بود. در این صورت، قیمت ارز FET ممکن است تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه کاهش پیدا کند. این سطح اهمیت بسیار زیادی دارد چرا که خریداران در صورت از دست‌دادن آن، شاهد کاهش بیشتر قیمت تا مرز ۱ دلاری خواهند بود.

حال چنانچه خریداران قصد کنترل شرایط این بازار را داشته باشند، باید حمایت خود را در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه نشان دهند و سریعاً قیمت فچ ای‌آی را به سطح ۱.۴۵ دلاری برسانند. در این صورت، این رمزارز می‌تواند تا سطح ۱.۵۱ دلار رشد داشته باشد.

مطالعه بیشتر: با تله گاوی و تله خرسی در بازار ارز دیجیتال آشنا شوید

واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور؛ تحلیل تکنیکال آوه (AAVE)

ارز دیجیتال آوه در تایم‌فریم روزانه، پس از کاهش تا میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در سطح ۱۳۵ دلاری یک جهش صعودی داشت. این مسئله نشان‌دهنده تغییر مثبت جو این بازار و خرید در کف معامله‌گران است. آوه رمزارز بعدی است که در واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور به تحلیل آن می‌پردازیم.

تحلیل آوه در تایم فریم روزانه
تحلیل آوه در تایم فریم روزانه – TradingView

با توجه به شرایط فعلی، انتظار می‌رود خریداران بازار آوه جهت هدایت قیمت تا مقاومت ۱۶۰ دلاری تلاش کنند. شکست صعودی و بستن کندل روزانه بالاتر از ۱۶۰ دلار، به‌معنی ادامه روند صعودی قیمت آوه خواهد بود. در این سناریو، قیمت این می‌تواند ابتدا تا ۱۸۰ دلار و سپس تا مرز ۲۰۰ دلار شاهد رشد باشد.

اما این سناریوی صعودی زمانی نامعتبر می‌شود که قیمت از سطوح فعلی یا مقاومت پیش رو دچار کاهش قابل توجهی شود و در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه، یک شکست نزولی تشکیل دهد. در این شرایط، مسیر کاهش بیشتر قیمت ارز AAVE تا سطح ۱۱۸ دلاری هموار می‌شود.

تحلیل آوه در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل آوه در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

در نمودار ۴ ساعته آوه، خریداران با فعالیت‌های خود موفق به بازگشت صعودی قیمت از میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه شده‌اند که نشان‌دهنده خرید در کف آن‌ها است. اکنون قیمت در سطح ۱۵۲ دلاری یک مقاومت جزئی را پیش روی خود می‌بیند که احتمالاً در عبور از آن مشکلی نداشته باشد. مقصد بعدی قیمت ارز AAVE در ادامه این مسیر، سطح ۱۶۰ دلاری است که پیش‌بینی می‌شود فروشندگان در این ناحیه، مجدداً مقاومت تشکیل دهند.

اما در آن روی سکه، کاهش قیمت از سطوح فعلی و شکست نزولی در سطح ۱۳۷ دلاری، نشان از بازگشت فروشندگان به بازار آوه دارد. در این شرایط، قیمت آوه ممکن است حرکت جدیدی را به‌سمت ۱۳۱ دلار آغاز کند.

مطالعه بیشتر: آموزش جامع استفاده از تریدینگ ویو

واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور؛ تحلیل تکنیکال اینجکتیو پروتکل (INJ)

قیمت اینجکتیو پروتکل در نمودار روزانه، به خط مقاومت (Resistance Line) موجود در کانال نزولی خود رسیده است که پیش‌بینی می‌شود یک سطح مقاومتی قدرتمند باشد. از این رو، عملکرد قیمت در برابر این سطح تعیین‌کننده خواهد بود. اینجکتیو پروتکل آخرین رمزارز مورد تحلیل در واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور است.

تحلیل اینجکتیو در تایم فریم روزانه
تحلیل اینجکتیو در تایم فریم روزانه – TradingView

میانگین متحرک‌های ارز دیجیتال آوه، در آستانه تشکیل یک تقاطع صعودی دیده می‌شوند و شاخص RSI نیز، وارد ناحیه مثبت شده است. این شرایط بازگشت خریداران به بازار را نشان می‌دهد. حال در صورت شکست صعودی و بستن کندل ۱ روزه بالاتر از کانال مشخص‌شده، پتانسیل تغییر روند را به ارز INJ می‌دهد. به این ترتیب، اینجکتیو پروتکل می‌تواند یک رالی جدید را ابتدا تا سطح ۲۳ دلار و سپس تا ۲۸ دلار آغاز کند.

اما چنانچه قیمت در واکنش به مقاومت مذکور دچار کاهشی ناگهانی شود و به زیر میانگین متحرک‌ها برسد، احتمال رنج‌زنی بیشتر ارز اینجکتیو در کانال فعلی به‌‌وجود می‌آید.

تحلیل اینجکتیو در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل اینجکتیو در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

اینجکتیو پروتکل در تایم‌فریم ۴ ساعته، به‌تدریج در حال حرکت به‌سمت خط مقاومت کانال دیده می‌شود که انتظار می‌رود این سطح مقاومتی، قدرت زیادی داشته باشد. حال در صورتی که قیمت پس از رسیدن به این مقاومت دچار کاهش شود و سپس با رسیدن به میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه بازگشتی صعودی را رقم زند، نشان‌دهنده قدرت عملکرد قیمت خواهد بود. این شرایط، پتانسیل رشد قیمت و خروج از کانال را به این رمزارز می‌دهد که در ادامه مسیر، پیش‌بینی می‌شود فروشندگان در سطح ۲۳ دلاری نیز یک مانع مقاومتی دیگر را تشکیل دهند. البته که احتمالاً عبور از این سطح مقاومتی، برای اینجکتیو چالش‌برانگیز نباشد.

اما چنانچه فروشندگان این بازار قصد جلوگیری از حرکات صعودی را داشته باشند، باید قیمت اینجکتیو پروتکل را به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه پایین بکشانند. در این سناریو، قیمت ممکن است تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه خود دچار کاهش شود.

در واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور ماه ارزهای دیجیتال بیت کوین، فچ ای‌آی، آوه و اینجکتیو را مورد تحلیل و بررسی قرار دادیم. به نظر شما این رمزارزها چه سناریوهایی را تایید می‌کنند؟ شما می‌توانید در بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.

سوالات پرتکرار از واچ لیست ارز دیجیتال ۲۶ شهریور
  • برای واچ لیست ارز دیجیتال امروز چه ارزهایی را زیر نظر بگیریم؟

    پنج ارز دیجیتال این هفته از نگاه کوین‌تلگراف (CoinTelegraph)، رمزارزهای بیت کوین (BTC)، فچ ای‌آی (FET)، آوه (AAVE)، اینجکتیو (INJ) و سویی (SUI) هستند که پتانسیل رشد خوبی را نشان داده‌اند.

  • برای تهیه بهترین واچ لیست ارز دیجیتال چکار کنیم؟

    بهترین واچ لیست ارز دیجیتال، متشکل از رمزارزهایی است که تحلیل تکنیکال و فاندامنتال آن‌ها با یکدیگر مطابقت دارد و در آستانه رشد دیده می‌شوند.

سلب-مسئولیت-واچ-لیست-ارز-دیجیتال-26-شهریور

پوریا کریم‌زاده

من پوریا کریم‌زاده هستم و بیشتر از چهار سال است که به‌طور رسمی وارد بازارهای مالی فارکس و کریپتو شدم. از کودکی عاشق هر نوع فناوری و زبان انگلیسی بودم و امروز تمرکز کاری خود را روی ارائه تحلیل فاندامنتال، اقتصاد کلان، اخبار بازار ارز دیجیتال و مقالات تخصصی در مورد بلاک چین و رمزارزها در نظر گرفته‌ام. شخصاً سرمایه‌گذاری را در بازه بلندمدت انجام می‌دهم و معتقدم که بلاک چین، بیت کوین و سایر پروژه‌های نوآورانه در صنعت کریپتو، آینده فرآیندهای مالی و نظام اقتصادی کشورها را شکل می‌‎دهند.

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا