تحلیل ارز دیجیتالواچ لیست ارز دیجیتال

واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور؛ او ام پی فینکس

جشنواره همستر تایم

به گزارش واحد ترید و تحلیل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس، قیمت بیت کوین طی هفته میلای گذشته رشد ۹ درصدی داشت و خریداران در تلاش برای حرکت به‌سمت سطوح مقاومتی در محدوده معاملاتی ۵۵,۷۲۴ دلار تا ۷۳,۷۷۷ دلار دیده می‌شوند. بر اساس داده‌های پلتفرم آماری-تحقیقاتی سوسو وَلیو (SoSo Value)، ای‌تی‌اف‌های اسپات منطقه آمریکا در تاریخ ۲۳ آگوست (۲ شهریور)، شاهد ورود ۲۵۲ میلیون دلار سرمایه خالص بودند که در نوع خود قدرتمند بود و نشان از خرید نسبتاً سنگین سرمایه‌گذاران داشت.

پادکست واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور

رشد اخیر قیمت بیت کوین از سخنرانی جروم پاول، رئیس فدرال رزرو ایالات متحده، نشئت گرفت که طی صحبت‌های خود در همایش سالانه منطقه جکسون هیل، اظهار کرد که نرخ بهره قرار است کاهش پیدا کند. خولیو مورِنو، مدیر بخش تحقیقات پلتفرم کریپتوکوانت (CryptoQuant)، هم در پی سخنرانی پاول از افزایش تقاضا برای خرید بیت کوین در ETF های آمریکایی خبر داد.

اکنون در صورتی که بیت کوین رشدهای اخیر را از دست ندهد، احتمال بهبود شرایط و جو بازار وجود خواهد داشت. این مسئله می‌تواند سطح خرید برخی آلت کوین‌ها را نیز تقویت کند و قیمت‌ها را از سطوح مقاومتی پیش رو عبور دهد. به همین ترتیب در این مقاله از واچ لیست ارزهای دیجیتال، به معرفی و تحلیل این رمزارزها پرداخته‌ایم.

در واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور ماه، ابتدا تحلیل بیت کوین (BTC) و سپس آلت کوین‌های متیک (MATIC) و رندر (RENDER) را در تایم فریم‌های ۱ روزه و ۴ ساعته پوشش داده‌ایم.

مطالعه بیشتر: آموزش جامع استفاده از پلتفرم تریدینگ ویو

واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور؛ تحلیل تکنیکال بیت کوین (BTC)

بیت کوین در نمودار روزانه، موفق شد در تاریخ ۲۳ آگوست (۲ شهریور) از میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (۵۰D SMA) خود در سطح ۶۱,۷۵۹ دلاری عبور کند و فشار فروش در این بازار کاهش پیدا کرد. طبق برنامه هر هفته، در ابتدای واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور به تحلیل بیت کوین می‌پردازیم.

تحلیل بیت کوین در تایم فریم 1 روزه
تحلیل بیت کوین در تایم فریم ۱ روزه – TradingView

خط میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (۲۰D EMA) در سطح ۶۱,۱۱۰ دلار، یک حرکت رو به بالا را آغاز کرده و شاخص قدرت نسبی (Relative Strength Index / RSI) بیت کوین هم، به ناحیه مثبت خود جهش داشته است. این اندیکاتورها، بازگشت خریداران را به بازار نشان می‌دهند. اکنون یک مقاومت جزئی در سطح ۶۵,۶۶۰ دلاری پیش روی رمزارز برتر قرار دارد که در صورت غلبه خریداران بر آن، قیمت بیتکوین می‌تواند تا مرز ۷۰,۰۰۰ دلار شاهد رشد باشد.

البته که فروشندگان بازار هم بیکار ننشسته و جهت کاهش قیمت به زیر میانگین متحرک‌ها و به دام‌انداختن خریداران تلاش خواهند کرد. در صورت موفقیت این دسته از فعالان بازار، قیمت ارز BTC ممکن است به‌ترتیب تا سطوح ۵۷,۷۸۷ دلار و ۵۵,۷۲۴ دلار دچار ریزش شود.

تحلیل بیت کوین در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل بیت کوین در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

اما در نمودار ۴ ساعته، حرکت بیت کوین در نزدیکی ۶۵,۰۰۰ دلار با فروش و مقاومت روبرو شده، اما خریداران تلاش خواهند کرد اصلاح قیمت را در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه متوقف کنند. حال در صورتی که قیمت BTC پس از رسیدن به این میانگین متحرک یک جهش صعودی داشته باشد و از مقاومت ۶۵,۰۰۰ دلاری عبور کند، احتمال تشکیل یک رالی (حرکت صعودی / Rally) جدید در بالاتر از سطح ۶۵,۶۶۰ دلاری بیشتر می‌شود.

اما از طرفی دیگر، شکست نزولی در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه، ممکن است برخی از خریداران بازار را به تله بیاندازد و قیمت طی این حرکت، تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه دچار کاهش شود. چنانچه این سطح حمایتی از دست برود، نشان از تسلیم خریداران در بازار خواهد داشت و قیمت بیت کوین می‌تواند با تقویت فعالیت فروشندگان، کاهش‌های بیشتری را تجربه کند.

مطالعه بیشتر: تشخیص هد فیک (Head Fake) در معاملات ارز دیجیتال

واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور؛ تحلیل تکنیکال متیک (MATIC)

ارز دیجیتال متیک در تایم‌فریم ۱ روزه، در تاریخ ۲۱ آگوست (۳۱ مرداد) به سطح شکسته‌شده در ۰.۴۹ دلار بازگشت داشت و مشخص شد که فعالان این بازار مانع از کاهش‌های بیشتر قیمت به سطوح پایین‌تر شده‌اند. در ادامه به تحلیل متیک در واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور می‌پردازیم.

تحلیل متیک در تایم فریم 1 روزه
تحلیل متیک در تایم فریم ۱ روزه – TradingView

میانگین متحرک‌های متیک در نمودار، در آستانه تشکیل یک تقاطع صعودی (Bullish Crossover) قرار دارند و شاخص RSI این رمزارز نیز وارد ناحیه مثبت خود شده است؛ به این معنی که وضعیت فعلی این بازار به سود خریداران است. اکنون در صورتی که قیمت ارز MATIC از سطوح فعلی شروع به کاهش کند، انتظار می‌رود با رسیدن به میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در سطح ۰.۴۷ دلاری، شاهد حمایت خریداران باشد. این اتفاق می‌تواند منجر به حرکت قیمت متیک به‌سمت مقاومت ۰.۷۵ دلاری شود.

اما از طرفی دیگر، چنانچه قیمت کاهش پیدا کند و به زیر میانگین متحرک‌ها برسد، به این معنی خواهد بود که فروشندگان همچنان در سطوح بالاتر قیمت فعالیت دارند. در این سناریو، قیمت ارز متیک ممکن است تا سطح ۰.۳۹ دلاری کاهش پیدا کند.

تحلیل متیک در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل متیک در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

متیک در نمودار ۴ ساعته، پس از رسیدن به سطح ۰.۵۸ دلاری به‌سرعت یک اصلاح را تجربه کرد، اما در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه به حمایت رسید. حال در صورتی که متیک از این میانگین متحرک یک جهش صعودی ضعیف داشته باشد، احتمال کاهش قیمت ابتدا تا ۰.۵۱ دلار و سپس تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه بیشتر می‌شود. از دست‌دادن این سطح حمایتی، شرایط بازار این رمزارز را به‌نفع فروشندگان تغییر خواهد داد.

اما در آن روی سکه، بازگشت صعودی قدرتمند از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه، می‌تواند رشد بیشتر قیمت تا سطح ۰.۵۸ دلاری را در پی داشته باشد. در صورتی که این مقاومت از سر راه برداشته شود، کنترل بازار احتمالاً به‌دست خریداران خواهد افتاد و این تحولات، ممکن است منجر به رشد بیشتر قیمت متیک ابتدا تا سطح ۰.۶۰ دلاری و سپس تا ۰.۶۵ دلار شود.

مطالعه بیشتر: معرفی ۵ اندیکاتور بسیار مهم برای تحلیل تکنیکال

واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور؛ تحلیل تکنیکال رندر (RENDER)

قیمت ارز رندر طی چهار روز گذشته، یک رالی قدرتمند داشته و موفق شد در میانگین متحرک‌های خود شکست صعودی رقم زند که نشان از تضعیف عملکرد فروشندگان در این بازار دارد. رندر آخرین رمزارز مورد تحلیل در واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور است.

تحلیل رندر در تایم فریم 1 روزه
تحلیل رندر در تایم فریم ۱ روزه – TradingView

پیش‌بینی می‌شود فروشندگان این بازار، به‌راحتی دست از کار نکشند و جهت کاهش مجدد قیمت به زیر میانگین متحرک‌ها تلاش کنند. اما چنانچه قیمت رندر پس از رسیدن به میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در سطح ۵.۱۸ دلار بازگشتی صعودی داشته باشد، به این معنی است که تقاضا برای خرید این رمزارز در سطوح پایین‌تر قیمت زیاد است. در این صورت، خریداران جهت ادامه روند بهبود قیمت ارز RENDER مجدداً تلاش خواهند کرد و این رمزارز می‌تواند ابتدا تا ۷.۲۶ دلار و سپس تا مرز ۸ دلار شاهد رشد باشد.

این سناریوی صعودی زمانی نامعتبر می‌شود که قیمت در بازه کوتاه‌مدت به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه برسد. چنین عملکردی، ممکن است مسیر کاهش بیشتر قیمت رندر تا سطح ۴.۳۸ دلاری را هموار سازد.

تحلیل رندر در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل رندر در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

قیمت ارز RENDER در نمودار ۴ ساعته در یک روند صعودی دیده می‌شود، اما شاخص RSI این رمزارز در سطح عمیقی از ناحیه اشباع فروش (Overbought) قرار گرفته است. این مسئله احتمال یک پول‌بک (Pullback) کوتاه‌مدت را برای این رمزارز بیشتر می‌کند که پیش‌بینی می‌شود این حرکت، در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه شاهد حمایت باشد.

در صورتی که رندر از میانگین متحرک مذکور یک بازگشت صعودی را رقم زند، نشان‌دهنده خرید در کف سرمایه‌گذاران است و می‌تواند تا سطح ۷.۲۶ دلاری رشد پیدا کند. اما چنانچه قیمت رندر از سطوح فعلی به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه دچار کاهش شود، به‌معنی برداشت سود خریداران و خروج آن‌ها از این بازار خواهد بود.

در واچ لیست ارز دیجیتال ۵ شهریور ماه، ارزهای دیجیتال بیت کوین، متیک و رندر را مورد تحلیل و بررسی قرار دادیم. به نظر شما این رمزارزها چه سناریوهایی را تایید می‌کنند؟ شما می‌توانید در بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.

سوالات پرتکرار از واچ لیست ارز دیجیتال ۶ شهریور
  • در واچ لیست این هفته چه ارزهایی را زیر نظر بگیریم؟

    برای واچ لیست امروز، بهتر است ارزهای دیجیتال بیت کوین (BTC)، متیک (MATIC) و رندر (RENDR) را در نظر داشته باشید که در نمودارهای خود در شرایط خوبی برای رشد قرار دارند.

  • بهترین ارز دیجیتال برای سود روزانه کدام است؟

    بهترین ارز دیجیتال برای سود روزانه، رمزارزهایی مثل بیت کوین هستند که حجم معاملات روزانه آن‌ها در سطح بالایی قرار دارد.

سلب-مسئولیت-واچ-لیست-ارز-دیجیتال-5-شهریور

پوریا کریم‌زاده

من پوریا کریم‌زاده هستم و بیشتر از چهار سال است که به‌طور رسمی وارد بازارهای مالی فارکس و کریپتو شدم. از کودکی عاشق هر نوع فناوری و زبان انگلیسی بودم و امروز تمرکز کاری خود را روی ارائه تحلیل فاندامنتال، اقتصاد کلان، اخبار بازار ارز دیجیتال و مقالات تخصصی در مورد بلاک چین و رمزارزها در نظر گرفته‌ام. شخصاً سرمایه‌گذاری را در بازه بلندمدت انجام می‌دهم و معتقدم که بلاک چین، بیت کوین و سایر پروژه‌های نوآورانه در صنعت کریپتو، آینده فرآیندهای مالی و نظام اقتصادی کشورها را شکل می‌‎دهند.

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا