تحلیل ریپل

تحلیل ریپل و بررسی روند قیمت؛ امروز ۲۴ فروردین

به گزارش واحد ترید و تحلیل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس، قیمت ریپل در چهارشنبه نزدیک به ۲.۴۴ درصد پایین‌تر آمد که در راستای کاهش ۰.۰۸ درصدی روز سه‌شنبه بود. ارز دیجیتال ریپل روز خود را در حالی در سطح ۰.۵۰۴۹۵ دلار به پایان رساند که برای نخستین بار پس از سه جلسه معاملاتی متوالی، به زیر مرز ۰.۵۰ دلار بازگشت داشت. طبق داده‌های وب‌سایت کوین‌مارکت‌کپ (CoinMarketCap)، قیمت ریپل در حال حاضر به سطح ۰.۵۰۵۷ دلار رسیده و نسبت به ۲۴ ساعت اخیر نزدیک به ۰.۷ درصد کاهش داشته است.

پادکست تحلیل ریپل امروز ۲۴ فروردین


در ادامه، بررسی روند و تحلیل ریپل امروز را ملاحظه می‌کنید:

عملکرد قیمت ریپل در روزهای اخیر
عملکرد قیمت ریپل در روزهای اخیر – TradingView


خبرهای جدید در مورد دادگاه ریپل با سازمان SEC در روز چهارشنبه، موجب تغییرات در قیمت ریپل و ذهنیت و تمایلات (Sentiment) سرمایه‌گذاران این رمزارز شد. کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا روز گذشته نامه‌ای را مبنی بر ارائه اسناد تکمیلی در راستای درخواست خود برای صدور حکم اجمالی دادگاه ارائه کرد که در آن به پرونده این سازمان با کمپانی کامن‌ولث سکیوریتی (Commonwealth Equity Services LLC)، هم‌راستا با منافع خود اشاره داشت.


اثرپذیری فعالیت سرمایه‌گذاران از این اخبار کاملاً واضح بود و حالا، این دسته از فعالان بازار منتظر صدور حکم قاضی پرونده، آنالیزا تورس، در مورد چند سند و دادخواست هستند. ثبت این اسناد جدید از سوی SEC به‌منظور پاسخ به نامه ریپل و ارائه نظرات قاضی وایلز بود که روی پرونده ورشکستگی کمپانی وُیجر دیجیتال (Voyager Digital) کار می‌کرد.


این‌طور که پیدا است، سخنان قاضی وایلز ممکن است بیشتر مورد توجه قاضی تورس قرار گیرد و کمک بیشتری به این پرونده کند. اما تشدید موضع ضد کریپتویی کاخ سفید نیز در بحبوحه این اخبار دادگاه ریپل در روز چهارشنبه، به اضطراب سرمایه‌گذاران افزود. همچنین شاخص‌های اقتصادی آمریکا و شرح مذاکرات جلسه کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC)، به اتمسفر نزولی بازار افزود. رشد نرخ تورم خالص سالانه (Core Inflation Rate) به ۵.۶ درصد منجر به کاهش قیمت ریپل تا کف ۰.۴۹۸۱۵ دلاری شد.


اکنون در رابطه با عملکرد قیمت ارز دیجیتال XRP، به‌روزرسانی‌های خبری در مورد پرونده این کمپانی با سازمان SEC است که تاثیرگذارترین عامل به‌شمار می‌آید. همچنین، سرمایه‌گذاران باید توجه ویژه‌ای به اخبار کلی پیرامون بازار کریپتو، فعالیت نهادهای قانونی و اخبار جدید در مورد صرافی‌های بایننس (Binance) و کوین‌بیس (Coinbase) داشته باشند.


به‌علاوه، اعلام آمار شاخص‌های اقتصادی آمریکا و سیاست‌های فدرال رزرو در بعد از ظهر امروز، می‌توانند بر عملکرد بازار ارزهای دیجیتال تاثیر بگذارند.


دسترسی سریع: خرید بیت کوین

تحلیل ریپل با بررسی تغییرات تکنیکال

طبق تحلیل ریپل در وب‌سایت تحلیلی – خبری اف اکس امپایر (FXEmpire)، قیمت ریپل برای رسیدن به نخستین مقاومت مهم (R1) در ۰.۵۱۵۹ دلار و سقف ۰.۵۱۷۹ دلاری روز چهارشنبه، باید بتواند نقطه پیوت (Pivot) واقع در سطح ۰.۵۰۷۰ دلار را پشت سر بگذارد. بازگشت قیمت XRP به ۰.۵۱۵۰ دلار یک سیگنال صعودی برای این رمزارز محسوب می‌شود. البته، اخبار پیرامون پرونده ریپل با SEC جهت تشکیل یک شکست صعودی ضروری است.

نمودار 1 روزه قیمت ریپل
نمودار ۱ روزه قیمت ریپل – TradingView


در صورتی که ریپل بتواند این حرکت صعودی را تشکیل دهد، این احتمال وجود خواهد داشت که مقاومت جدی دوم (R2) در ۰.۵۲۶۸ دلار و مقاومت ۰.۵۳ دلاری را تست کند. سومین مقاومت مهم (R3) ریپل نیز در سطح ۰.۵۴۶۵ دلار قرار دارد.


دسترسی سریع: خرید تتر

تحلیل قیمت ریپل در سناریوی نزولی

در صورتی که ریپل نتواند از نقطه پیوت عبور کند، احتمالاً مسیر قیمت به‌سمت نخستین حمایت مهم (S1) در ۰.۴۹۶۱ دلار سو خواهد گرفت. با این حال، ریپل برای جلوگیری از فروش دسته‌جمعی سرمایه‌گذاران، باید سطوح ۰.۴۹ دلار و دومین حمایت جدی (S2) در ۰.۴۸۷۲ دلار را حفظ کند. سومین حمایت مهم (S3) ارز XRP نیز سطح ۰.۴۶۷۵ دلار است.

نمودار 1 ساعته قیمت ریپل
نمودار ۱ ساعته قیمت ریپل – TradingView


اما بررسی میانگین متحرک‌های نمایی (EMAs) و نمودار ۴ ساعته قیمت ریپل سیگنال‌هایی ضد و نقیض را نشان می‌دهند. قیمت ریپل هنگام نشر این تحلیل، بالاتر از میانگین متحرک نمایی ۱۰۰ روزه (۱۰۰D EMA) واقع در سطح ۰.۴۹۷۲۲ دلار قرار دارد. این در حالی است که میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه (۵۰D EMA) به همتای ۱۰۰ روزه خود نزدیک شده، اما اندیکاتور ۱۰۰ روزه از میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ روزه (۲۰۰D EMA) فاصله گرفته است. مجموع این موارد مسیر مشخصی را برای قیمت XRP تعیین نمی‌کند.

نمودار 4 ساعته قیمت ریپل
نمودار ۴ ساعته قیمت ریپل – TradingView


عبور ریپل از میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه (۰.۵۰۷۸۹ دلار) می‌تواند از تشکیل یک شکست صعودی از نخستین مقاومت مهم (R1) در ۰.۵۱۵۹ دلار و حرکت به‌سمت مقاومت مهم دوم (R2) در ۰.۵۲۶۸ دلار و ۰.۵۳ دلار حمایت کند. اما عدم موفقیت ریپل در عبور از میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه (۰.۵۰۷۸۹ دلار)، می‌تواند منجر به کاهش قیمت ابتدا تا میانگین متحرک نمایی ۱۰۰ روزه (۰.۴۹۷۲۲ دلار) و سپس حمایت اول (S1) در ۰.۴۹۶۱ دلار شود. به این ترتیب، عبور یا کاهش از میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه، برای قیمت ریپل نقش تعیین‌کننده‌ای را ایفا خواهد کرد.


با توجه به سناریو‌های فوق، به نظر شما قیمت ریپل (XRP) روند خود را به چه صورت ادامه خواهد داد؟


شما می‌توانید با مطالعه مطالب بخش تحلیل تکنیکال صرافی او‌ام‌پی فینکس از آخرین تغییرات بازار ارزهای دیجیتال مطلع شوید.

سلب_مسئولیت_تحلیل_ریپل_24_فروردین
به این post امتیاز دهید
اشتراک‌گذاری

پوریا کریم‌زاده متولد ۱۳۶۹ در مشهد، فارغ‌التحصیل ادبیات انگلیسی؛ ده سال سابقه ترجمه و تدریس و چهار سال سابقه فعالیت در بازارهای مالی و تحلیل فاندامنتال دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *