Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
تحلیل ارز دیجیتالواچ لیست ارز دیجیتال

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد؛ او ام پی فینکس

جشنواره بیت پلاس

به گزارش واحد ترید و تحلیل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس، بیت کوین در روزهای جاری یک سقوط آزاد را تجربه می‌کند که با شکست نزولی به زیر حمایت روانی ۶۰,۰۰۰ دلاری آغاز شد. معامله‌گران در پی کاهش ۶ درصدی بازار سهام نیکی (Nikkie) ژاپن در تاریخ ۲ آگوست (۱۲ مرداد)، ریسک‌پذیری خود را کاهش داده و به فشار فروش بیت کوین و متعاقباً کل بازار رمزارزها افزودند. آمار ضعیف مشاغل در ایالات متحده نیز به کمک بازارهای مالی نیامد و شاخص مرکب نزدک (Nasdaq Composite Index) هم وارد ناحیه اصلاح شد و از سقف تاریخی خود، ۱۰ درصد فاصله گرفت.

پادکست واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد


البته که قیمت بیت کوین علی‌‌رغم این ریزش اخیر، همچنان درون محدوده معاملاتی گسترده خود باقی مانده و با وجود این‌که تشخیص مسیر بعدی قیمت دشوار شده است، نهنگ‌های این بازار ظاهراً دیدگاه صعودی خود را حفظ کره‌اند. کیف پول‌های حاوی حداقل ۱,۰۰۰ واحد BTC، طی ماه میلادی گذشته ۸۴,۰۰۰ واحد از این رمزارز را به دارایی‌های خود افزوده‌اند و در همین راستا نزدیک به ۶۴,۰۰۰ واحد BTC نیز، طی ۳۰ روز گذشته از حساب نهنگ‌ها در صرافی‌ها خارج شده است. پلتفرم تحلیل‌گر آنچین گلسنود (Glassnode)، پیرامون این موضوع نوشت که این بزرگ‌ترین حرکت نهنگ‌ها از سال ۲۰۱۵ تا کنون بوده است.


تضعیف عملکرد بیت کوین مثل همیشه آلت کوین‌ها را تحت فشار بیشتری قرار داده و این مسئله باعث شده خریداران از بازارها خارج شوند. اما با نزدیک‌شدن قیمت بیت کوین به کف محدوده معاملاتی خود، پیش‌بینی می‌شود خریداران هم به بازار ارزهای دیجیتال بازگردند. این تغییر می‌تواند جهشی صعودی در قیمت برخی آلت کوین‌ها رقم زند که طبق برنامه هر هفته، در این مقاله واچ لیست ارزهای دیجیتال به معرفی این رمزارزها پرداخته‌ایم.


از این رو، در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد ماه بعد از بیت کوین (BTC)، تحلیل تکنیکال رمزارزهای سولانا (SOL)، ریپل (XRP) و آوه (AAVE) را در تایم فریم‌های ۱ روزه و ۴ ساعته پوشش داده‌ایم.


مطالعه بیشتر: راهنمای کامل ۶ اصل تئوری داو

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد؛ تحلیل تکنیکال بیت کوین (BTC)

بیت کوین پس از کاهش قیمت به زیر میانگین متحرک‌های خود در روز ۲ آگوست (۱۲ مرداد)، فشار فروش سنگینی را تجربه می‌کند و این سقوط آزاد قیمت BTC، با از دست‌رفتن حمایت ۶۰,۰۰۰ دلاری در روز ۴ آگوست (۱۴ مرداد) آغاز شد. در ابتدای واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد ماه، به تحلیل بیت کوین می‌پردازیم.

تحلیل بیت کوین در تایم فریم 1 روزه
تحلیل بیت کوین در تایم فریم ۱ روزه – TradingView

خط میانگین محرک نمایی ۲۰ روزه (20D EMA) در سطح ۶۳,۸۵۵ دلار، یک حرکت نزولی را آغاز کرده و شاخص قدرت نسبی (Relative Strength Index / RSI) به ناحیه اشباع فروش (Oversold) خود نزدیک شده است. عملکرد این اندیکاتورها، نشان می‌دهد کنترل بازار بیت کوین به‌دست فروشندگان است.


اکنون انتظار می‌رود هر اصلاح صعودی و بهبود قیمت بیت کوین، با رسیدن به میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه با مقاومتی جدی روبرو شود و در صورتی که شرایط فعلی پابرجا باقی بماند و حمایت‌های نواحی ۵۵,۰۰۰ دلار و ۵۳,۰۰۰ دلاری بیت کوین با بستن کندل‌های روزانه پایین‌تر از آن‌ها از دست بروند، احتمال کاهش بیشتر قیمت به زیر مرز ۵۰,۰۰۰ دلار بیشتر می‌شود.

تحلیل بیت کوین در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل بیت کوین در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

در نمودار ۴ ساعته بیت کوین نیز، خریداران نتوانستند حرکت نزولی قیمت را در مرز ۶۰,۰۰۰ دلار متوقف کنند. این یعنی که فعالیت فروشندگان در هر حرکت صعودی قیمت پررنگ‌تر بوده است. اکنون در صورتی که خریداران حمایت‌های 55,۷۲۴ دلار و 53,۴۸۵ دلاری را از دست بدهند، احتمال کاهش بیشتر قیمت وجود خواهد داشت.


از طرفی دیگر، بازگشت صعودی قیمت و عبور از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه، به معنی تضعیف عملکرد فروشندگان بازار خواهد بود. در این سناریو، قیمت بیت کوین می‌تواند در مرحله اول تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (50D SMA) خود رشد پیدا کند.


مطالعه بیشتر: روش اندازه گیری قدرت شکست قیمت در بازار ارز دیجیتال

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد؛ تحلیل تکنیکال سولانا (SOL)

ارز دیجیتال سولانا چند ماهی است که در یک محدوده معاملاتی با کف ۱۱۶ دلار و سقف ۲۱۰ دلاری مشغول رنج‌زنی است که نشان‌دهنده خرید در کف و فروش در هر رالی (حرکت صعودی / Rally) قیمت است. در ادامه، تحلیل سولانا را در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد پوشش داده‌ایم.

تحلیل سولانا در تایم فریم 1 روزه
تحلیل سولانا در تایم فریم ۱ روزه – TradingView

فروشندگان این بازار موفق شدند قیمت را به زیر میانگین متحرک‌ها پایین بکشانند و پیش‌بینی می‌شود، سولانا حمایت خود را در ناحیه بین ۱۲۷ دلار تا ۱۱۶ دلار پیدا کند. حال در صورتی که قیمت SOL از این ناحیه حمایتی بازگشتی صعودی داشته باشد، احتمال دارد که در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در سطح ۱۶۲ دلار، با فروش و مقاومت مواجه شود.


کاهش شدید قیمت از این میانگین متحرک، سولانا را مجدداً به ناحیه حمایتی مذکور باز می‌گرداند. از سوی دیگر، شکست صعودی و عبور قیمت سولانا از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه، می‌تواند آغازگر یک رالی جدید به‌سمت ۱۸۸ دلار باشد.

تحلیل سولانا در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل سولانا در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

در نمودار ۴ ساعته سولانا، مشابه با بیت کوین یک ریزش ناگهانی و شدید دیده می‌شود و قیمت در حل رسیدن به ناحیه اشباع فروش خود است. انتظار می‌رود سولانا حمایت خود را در ناحیه بین ۱۳۵ دلار تا ۱۲۱ دلار در این تایم‌فریم پیدا کند. در این صورت، قیمت می‌تواند تا میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه رشد داشته باشد. این سطح اهمیت بسیار زیادی دارد، چرا که شکست صعودی از آن می‌تواند قیمت ارز SOL را تا سطح ۱۶۵ دلاری رشد دهد.


اما در صورتی که حرکت صعودی این رمزارز در عبور از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه موفق نباشد، به این معنی است که فروشندگان در هر رالی فعالیت‌های خود را تقویت می‌کنند. به این ترتیب، قیمت سولانا ممکن است حمایت مهم ۱۲۱ دلاری خود را مجدداً تست کند.


مطالعه بیشتر: وضعیت فالینگ نایف (Falling Knife) چیست؟

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد؛ تحلیل تکنیکال ریپل (XRP)

ارز دیجیتال ریپل پس از عدم موفقیت خریداران در عبور قیمت از سطح ۰.۶۴ دلاری، با فروش سنگین سرمایه‌گذاران مواجه شد و تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در سطح ۰.۵۲ دلار، دچار کاهش قیمت شد. ریپل رمزارز بعدی است که در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد به تحلیل آن می‌پردازیم.

تحلیل ریپل در تایم فریم 1 روزه
تحلیل ریپل در تایم فریم ۱ روزه – TradingView

اکنون در صورتی که قیمت ریپل از سطوح فعلی رشد داشته باشد، خریداران جهت عبور از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۰.۵۷ دلار تلاش خواهند کرد و چنانچه در این حرکت موفق شوند، ارز XRP می‌تواند یک رالی جدید را به‌سمت مقاومت ۰.۶۴ دلاری آغاز کند.


اما این سناریوی صعودی زمانی نامعتبر می‌شود که قیمت به کاهش‌های خود ادامه دهد و به زیر میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه برسد. قیمت ریپل در این حرکت، ممکن است تا ناحیه حمایتی بین ۰.۴۶ دلار تا ۰.۴۱ دلار دچار کاهش شود. انتظار می‌رود این سطح قیمت، خریداران زیادی را به خود جذب کند.

تحلیل ریپل در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل ریپل در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

اما در نمودار ۴ ساعته ریپل، شیب خطوط میانگین متحرک‌ها و رسیدن شاخص RSI به نزدیکی ناحیه اشباع فروش، نشان‌دهنده کنترل شرایط فعلی به‌دست فروشندگان است. ریپل در سطح ۰.۵۲ دلاری یک حمایت جزئی داشته، اما فروشندگان جهت حفظ مومنتوم (قدرت عملکرد / Momentum) خود، برای کاهش بیشتر قیمت تا سطح ۰.۴۶ دلاری تلاش خواهند کرد.


حال در صورتی که خریداران قصد جلوگیری از این حرکت را داشته باشند، باید خیلی سریع قیمت را از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه عبور دهند. این اتفاق مسیر بهبود قیمت تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه را هموار خواهد ساخت که البته انتظار می‌رود فروشندگان در این سطح، برای ادامه حرکت قیمت ریپل مقاومت تشکیل دهند.


مطالعه بیشتر: معرفی ۵ استراتژی خروج در ارز دیجیتال

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد؛ تحلیل تکنیکال آوه (AAVE)

قیمت ارز آوه در تاریخ ۱ آکوست (۱۱ مرداد ماه)، به کمک خریدارن از مقاومت ۱۱۵ دلاری عبور کرد، اما در حفظ این سطح موفق نبود و تا نزدیکی ۱۰۳ دلار اصلاح داشت. آوه آخرین رمزارز مورد تحلیل در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد ماه است.

تحلیل آوه در تایم فریم 1 روزه
تحلیل آوه در تایم فریم ۱ روزه – TradingView

خریداران این بازار در تاریخ ۴ آگوست (۱۴ مرداد)، برای آغاز یک دوره بهبود قیمت ارز AAVE از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۱۰۱ دلار تلاش کردند، اما شدوی (Wick) بلند کندل روزانه خبر از فروش این رمزارز در سطوح بالاتر قیمت می‌دهد. اکنون در صورتی که قیمت به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه کاهش داشته باشد، در مرحله بعدی ممکن است حمایت خود را در میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در سطح ۹۳ دلاری پیدا کند.


اما این سنارویی نزولی زمانی نامعتبر می‌شود که قیمت آوه از سطوح فعلی رشد داشته باشد و از ۱۱۵ دلار نیز عبور کند. چنین حرکتی به این معنی است که جو این بازار و ذهنیت سرمایه‌گذاران مثبت باقی مانده و سرمایه‌گذاران مشغول خرید در کف‌های قیمت هستند. به این ترتیب، ارز دیجیتال آوه می‌تواند تا ۱۳۰ دلار شاهد رشد باشد.

تحلیل آوه در تایم فریم 4 ساعته
تحلیل آوه در تایم فریم ۴ ساعته – TradingView

خریداران در نمودار ۴ ساعته آوه، موفق شدند قیمت را از میانگین متحرک‌‌ها عبور دهند، اما در حفظ سطوح بالاتر شکست خوردند. فروشندگان با تقویت فعالیت‌های خود، قیمت ارز آوه را مجدداً به زیر میانگین متحرک‌ها هدایت کردند.


آوه در ناحیه بین ۱۰۲ دلار تا ۹۶ دلار یک حمایت قدرتمند را برای خود تشکیل داده و در صورتی که از این ناحیه بازگشتی صعودی داشته باشد و از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه عبور کند، می‌تواند به این معنی باشد که دوره اصلاح این رمزارز به‌پایان رسیده است. اما چنانچه قیمت آوه این ناحیه حمایتی را از دست بدهد، ممکن است تا سطح ۸۵ دلاری دچار کاهش شود.


در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد ماه، ارزهای دیجیتال بیت کوین، سولانا، ریپل و آوه را مورد تحلیل و بررسی قرار دادیم. به نظر شما این رمزارزها چه سناریوهایی را تایید می‌کنند؟ شما می‌توانید در بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.

سوالات شما از واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ مرداد
  • برای واچ لیست ارز دیجیتال امروز چه رمزارزهایی انتخاب کنیم؟

    پنج ارز دیجیتال این هفته از نگاه کوین‌تلگراف (CoinTelegraph) بیت کوین (BTC)، سولانا (SOL)، ریپل (XRP)، آوه (AAVE) و کسپا (KAS) هستند.

  • بهترین واچ لیست ارز دیجیتال کدام است؟

    برای تهیه بهترین واچ لیست ارز دیجیتال، باید رمزارزهایی را انتخاب کنید که تحلیل فاندامنتال و تکنیکال آن‌ها باهم همخوانی داشته و از حجم بازار خوبی برخوردار هستند.

سلب-مسئولیت-واچ-لیست-ارز-دیجیتال-15-مرداد

پوریا کریم‌زاده

من پوریا کریم‌زاده هستم و بیشتر از چهار سال است که به‌طور رسمی وارد بازارهای مالی فارکس و کریپتو شدم. از کودکی عاشق هر نوع فناوری و زبان انگلیسی بودم و امروز تمرکز کاری خود را روی ارائه تحلیل فاندامنتال، اقتصاد کلان، اخبار بازار ارز دیجیتال و مقالات تخصصی در مورد بلاک چین و رمزارزها در نظر گرفته‌ام. شخصاً سرمایه‌گذاری را در بازه بلندمدت انجام می‌دهم و معتقدم که بلاک چین، بیت کوین و سایر پروژه‌های نوآورانه در صنعت کریپتو، آینده فرآیندهای مالی و نظام اقتصادی کشورها را شکل می‌‎دهند.

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا