مجموعه پادکست‌های کریپتوکست

اپیزود بیست و چهارم کریپتوکست – مروری بر سیر تکامل اندیشه‌های اقتصادی

لاکی داگز

سیر تکامل اندیشه‌های اقتصادی

در اپیزود بیست و چهارم از کریپتوکست صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس با ششمین قسمت از تاریخچه اندیشه‌های اقتصادی همراه شما هستیم.

در این پادکست خبری به قرن ۱۹ امریکا می‌رویم و با اقتصاد نهادگراییِ تورستن وبلن آشنا می‌شویم.

در قسمت‌های قبلی در مورد انسان اقتصادی صحبت کردیم بعد از اون به شکل‌گیری مکتب مرکانتیلیسم، ثروت اندوزی از طریق طلا و فلزات گرانبها به یک اصل مهم در اداره کشورها پرداختیم. اندیشه‌های آدام اسمیت که معنی ثروت تغییر داد آشنا شدیم.

اندیشه توماس مالتوس که میگفت افزایش جمعیت یک معضل بزرگ است و باعث به وجود آمدن بحران غذا و جنگ می‌شود، پرداختیم.

کم‌کم سر و کله نابغه‌ای به نام کارل مارکس پیدا شد که از فلسفه دیالکتیگِ هِگِل پیروی میکرد و سرمایه‌داری را حسابی به چالش کشید.

اما تورستن وبلن که زاده‌ِی آمریکا بود و رگ و ریشه نوروژی داشت، رقابت وحشی‌گرایانه‌ی تجار وصنعتگرهای آن زمان آمریکا را به هیچ عنوان در چارچوب اقتصاد کلاسیک نمیدید و معتقد بود این افراد بیشتر در حال غارتگری هستند و  خبری از افزایش تولیدی که نتیجه‌ی دست نامرئیِ آدام اسمیت بود، نیست!

اگر علاقه به این موضوعات اقتصادی دارد حتما پادکست‌های ما را از کانال‌های مختلف دنبال کنید و هر نظری در مورد آن‌ها داشتید در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

موفق و پرسود باشید

الناز جلالی

من، الناز جلالی، فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر هستم و بیش از سه سال است که به عنوان تولیدکننده محتوا در فضای رمزارز کشور فعالیت میکنم. به حوزه تکنولوژی و فناوری علاقه‌ زیادی دارم و آشنایی با بازارهای مالی باعث شد فعالیت خود را در دنیای ارز دیجیتال شروع کنم. در همین راستا، با دقت به جزئیات و توجه به نیازهای هدفمند مخاطبان، سعی در ارائه اطلاعات مفید، متنوع و تخصصی در این زمینه دارم. نوشتن را به عنوان یک ابزار برای انتقال افکار و ایده‌‌ها انتخاب کرده‌ام و در تلاش برای ایجاد محتوایی آموزنده و اثرگذار برای مخاطبان هستم.

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا