تحلیل ارز دیجیتالواچ لیست ارز دیجیتال

۴ رمزارز برتر واچ لیست هفته با تعیین نرخ بهره فدرال رزرو

به گزارش واحد ترید و تحلیل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس و به‌نقل از کوین‌تلگراف (CoinTelegraph)، قیمت بیت کوین بخشی از رشدهای اخیر خود را طی روزهای پایانی هفته میلادی از دست داد و به سطح شکسته‌شده ۹۵,۰۰۰ دلاری بازگشت. اکنون، خریداران باید این سطح را حفظ کنند تا مومنتوم صعودی بازار پابرجا باقی بماند.

«تیموتی پیترسون» (Timothy Peterson)، کارشناس اقتصادی شبکه بیت کوین، طی پستی در شبکه اجتماعی X نوشت که در صورت برقراری شرایطی خاص، قیمت بیت کوین می‌تواند تا ۱۰۰ روز آینده به سطح ۱۳۵,۰۰۰ دلاری برسد.

وی معتقد است کاهش شاخص نوسان بورس آپشنز شیکاگو (CBOE Volatility Index) به زیر ۱۸ واحد، می‌تواند موج جدیدی از ریسک‌پذیری را در فعالان بازارهای مالی ایجاد کند که برای بیت کوین مثبت خواهد بود. از سایر عوامل مهم محرک قیمت هم، می‌توان کاهش نرخ بهره فدرال رزرو و عملکرد خوب بیت کوین بالاتر از میانگین معمول طی ماه‌های ژوئن و جولای عنوان کرد.

در این هفته میلادی، فدرال رزرو قرار است جلسه تعیین نرخ بهره را برگزار کند و از این رو، انتظار می‌رود بازار رمزارزها دائماً در نوسان باشد. با وجود این‌که ابزار فدواچ سی‌ام‌ای (CME FedWatch Tool)، احتمال کاهش نرخ بهره در روز چهارشنبه را بسیار پایین پیش‌بینی کرده، ممکن است بازار بعد از برگزاری این جلسه، حرکت بزرگی را آغاز کند.

به این ترتیب، در صورتی که بیت کوین بتواند ۹۵,۰۰۰ دلار را حفظ کند، شرایط برای برخی آلت کوین‌های برتر بازار هم جذاب خواهد شد که در واچ لیست ارزهای دیجیتال این هفته، به معرفی و تحلیل آن‌ها پرداخته‌ایم.

در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت، ابتدا تحلیل بیت کوین (BTC) و سپس آلت کوین‌های آوه (AAVE)، رندر (RENDER) و فچ ای‌آی (FET) را در تایم فریم‌های روزانه و ۴ ساعته پوشش داده‌ایم.

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت؛ تحلیل تکنیکال بیت کوین (BTC)

بیت کوین در نمودار روزانه، در تاریخ ۱ می (۱۱ اردیبهشت) از مقاومت ۹۵,۰۰۰ دلاری عبور کرد، اما در حفظ مومنتوم صعودی موفق نبود. روز بعد، قیمت از سقف ۹۷,۸۹۵ دلار شروع به کاهش کرد و تا سطح شکسته‌شده مذکور پایین آمد. در ابتدای واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت ماه، تحلیل بیت کوین را پوشش داده‌ایم.

تحلیل بیت کوین در نمودار روزانه واچ لیست ارز دیجیتال 15 اردیبهشت
تحلیل بیت کوین در تایم فریم روزانه – CoinTelegraph

حرکت صعودی خط میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (20D EMA) در سطح ۹۲,۱۰۶ دلاری و قرارگرفتن شاخص قدرت نسبی (RSI) در محدوده مثبت، بازتاب‌کننده سلطه خریداران در این بازار هستند. حال در صورتی که قیمت از ناحیه بین ۹۵,۰۰۰ دلار تا میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه بازگشتی صعودی داشته باشد، خریداران دوباره جهت هدایت قیمت به‌سمت ۱۰۰,۰۰۰ دلار تلاش خواهند کرد.

از طرفی دیگر، کاهش قیمت و بستن کندل روزانه پایین‌تر از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه، می‌تواند به این معنی باشد که رالی بیت کوین بالاتر از ۹۵,۰۰۰ دلار، چیزی جز یک تله گاوی (Bull Trap) نبوده است. در این شرایط، احتمال کاهش بیشتر قیمت تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (50D SMA) یعنی سطح ۸۶,۶۸۲ دلاری بالا می‌رود.

تحلیل بیت کوین در نمودار 4 ساعته واچ لیست ارز دیجیتال 15 اردیبهشت
تحلیل بیت کوین در تایم فریم ۴ ساعته – CoinTelegraph

اما در نمودار ۴ ساعته بیت کوین، خطوط میانگین متحرک‌ها شیب خود را از دست داده‌اند و شاخص RSI هم به محدوده خنثی بازگشته که یعنی مومنتوم صعودی تضعیف شده است.

اکنون اگر قیمت به زیر ۹۵,۰۰۰ دلار کاهش داشته باشد، ممکن است این حرکت را تا ۹۲,۸۰۰ دلار و سپس ۹۱,۶۶۰ دلار نیز ادامه دهد. شکست حمایت ۹۱,۶۶۰ دلاری، مسیر کاهش‌های بیشتر تا ۸۶,۰۰۰ دلار را هموار خواهد کرد.

اگر خریداران قصد بازپس‌گیری سلطه خود در بازار را داشته باشند، باید قیمت را به ۹۷,۸۹۵ دلار برسانند و بالاتر از آن حفظ کنند. در این شرایط، فشار خرید بیت کوین احتمالاً تقویت می‌شود و قیمت می‌تواند ابتدا تا ۱۰۰,۰۰۰ دلار و در نهایت تا ناحیه ۱۰۷,۰۰۰ دلاری رشد داشته باشد.

مطالعه بیشتر: با تله گاوی و تله خرسی در بازار ارز دیجیتال آشنا شوید

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت؛ تحلیل تکنیکال آوه (AAVE)

رمزارز آوه در نمودار روزانه، هفته گذشته از میانگین متحرک‌ها شروع به رشد کرد که نشان‌دهنده تغییر مثبت جو این بازار و خرید در کف سرمایه‌گذاران بود. در ادامه، به تحلیل ارز آوه در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت می‌پردازیم.

تحلیل آوه در نمودار روزانه واچ لیست ارز دیجیتال 15 اردیبهشت
تحلیل آوه در تایم فریم روزانه – CoinTelegraph

با توجه به شرایط فوق، خریدران برای رشد قیمت تا ۱۹۶ دلار تلاش خواهند کرد که البته، انتظار می‌رود در این ناحیه فشار فروشندگان تشدید شود. حال چنانچه قیمت از ۱۹۶ دلار شروع به کاهش کند و حمایت خود را در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۱۶۳ دلار پیدا کند، احتمال شکست این سطح مقاومتی بیشتر خواهد شد. در این سناریو، قیمت ارز AAVE می‌تواند ابتدا تا ۲۲۰ دلار و سپس 240 دلار رشد پیدا کند.

اگر فروشندگان بازار قصد جلوگیری از چنین حرکتی را داشته باشند، باید خیلی سریع قیمت را به زیر میانگین متحرک‌ها پایین بکشانند. در صورت موفقیت آن‌ها، قیمت احتمالاً حرکت نزولی جدیدی را تا حمایت ۱۳۰ دلاری در دستور کار قرار دهد.

تحلیل آوه در نمودار 4 ساعته واچ لیست ارز دیجیتال 15 اردیبهشت
تحلیل آوه در تایم فریم ۴ ساعته – CoinTelegraph

در نمودار ۴ ساعته آوه، قیمت در نزدیکی ۱۸۰ دلار با مقاومت روبرو شده، اما نکته مثبت این‌جا است که هنوز بالاتر از میانگین متحرک‌ها قرار دارد.

اکنون در صورتی که قیمت از این سطوح شروع به رشد کند و مقاومت ۱۸۰ دلار را بشکند، می‌تواند این مسیر را تا ۱۹۶ دلار نیز پیش ببرد. در این مسیر، یک مقاومت جزئی در ناحیه ۱۹۰ دلاری نیز وجود دارد که پیش‌بینی می‌شود به‌راحتی شکسته شود.

اما خلاف این سناریو زمانی است که قیمت شروع به کاهش کند و حمایت میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۱۷۰ دلار را بشکند. چنین حرکتی، به منزله برداشت سود خریداران بوده و که می‌تواند قیمت آوه را ابتدا تا ۱۵۵ دلار و سپس 150 دلار پایین بکشاند.

مطالعه بیشتر: آموزش استفاده از اندیکاتور میانگین متحرک در تریدینگ ویو

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت؛ تحلیل تکنیکال رندر (RENDER)

ارز دیجیتال رندر در نمودار روزانه، شاهد تلاش خریداران جهت غلبه بر مقاومت ۴.۸۷ دلاری بود، که فروشندگان تسلیم نشدند و قیمت را پایین‌تر از این ناحیه نگه داشتند. رندر رمزارز بعدی است که در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت به بررسی عملکرد آن می‌پردازیم.

تحلیل رندر در نمودار روزانه واچ لیست ارز دیجیتال 15 اردیبهشت
تحلیل رندر در تایم فریم روزانه – CoinTelegraph

پس از این حرکت قیمت در هفته گذشته، اکنون ارز RENDER تا میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۴.۳۱ دلار کاهش داشته که خریداران در این ناحیه، حمایت قدرتمندی را تشکیل داده‌اند. حال در صورتی که قیمت از این ناحیه بازگشتی صعودی داشته باشد، احتمال شکست مقاومت ۴.۸۷ دلاری بیشتر خواهد شد. در ادامه این حرکت، مومنتوم قیمت ممکن است شتاب بگیرد و شاهد رشد تا ۶.۲۰ دلار باشیم.

این سناریوی صعودی زمانی نامعتبر می‌شود که قیمت شروع به کاهش کند و به زیر حمایت ۴.۲۲ دلاری حرکت کند. چنین عملکردی، مسیر کاهش بیشتر قیمت ابتدا تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۳.۸۰ دلار و سپس ۳.۵۵ دلار را هموار خواهد کرد.

تحلیل رندر در نمودار 4 ساعته واچ لیست ارز دیجیتال 15 اردیبهشت
تحلیل رندر در تایم فریم ۴ ساعته – CoinTelegraph

در نمودار ۴ ساعته رندر، فروشندگان بازار موفق شدند قیمت را به زیر حمایت ۴.۲۲ دلاری پایین بکشانند که این سطح، از اهمیت زیادی برخوردار است.

چنانچه ارز RENDER از ۴.۲۲ دلار بازگشت صعودی قدرتمندی داشته باشد، سیگنالی برای رنج‌زنی موقت قیمت به‌شمار می‌آید. این محدوده رنج‌زنی، بین ۴.۲۲ دلار و ۴.۸۷ دلار برآورد شده است. شکست صعودی و بستن کندل ۴ ساعته بالاتر از ۴.۸۷ دلار، به‌معنی ادامه روند صعودی و حرکت قیمت به‌سمت ۵.۵۲ دلار خواهد بود.

اما از سویی دیگر، اگر قیمت به کاهش‌های خود ادامه دهد و به زیر ۴.۲۲ دلار برسد، احتمالاً شاهد بازگشت فروشندگان به این بازار خواهیم بود. در این شرایط، قیمت رندر ممکن است این حرکت نزولی را تا ۳.۸۸ دلار ادامه دهد.

مطالعه بیشتر: آموزش استفاده از اندیکاتور میانگین متحرک نمایی

واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت؛ تحلیل تکنیکال فچ ای‌آی (FET)

ارز دیجیتال فچ ای‌‌آی در نمودار روزانه، پس از رسیدن به مقاومت ۰.۸۴ دلاری شروع به کاهش کرد و تا میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۰.۶۵ دلار پایین آمد. ارز FET، آخرین رمزارز مورد نظر برای واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت ماه است.

تحلیل ارز FET در نمودار روزانه واچ لیست ارز دیجیتال 15 اردیبهشت
تحلیل فچ ای‌آی در تایم فریم روزانه – CoinTelegraph

با توجه به عملکرد این رمزارز، حالا خریداران بازار تلاش خواهند کرد اصلاح فعلی قیمت را در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه متوقف کنند. در صورتی که قیمت از این میانگین متحرک بازگشتی قدرتمند داشته باشد، می‌تواند دوباره تا مقاومت ۰.۸۴ دلاری رشد داشته باشد. عبور از این سطح و بستن کندل روزانه بالاتر از آن، مسیر رشدهای بیشتر تا ۱.۰۹ دلار را هموار خواهد کرد.

اما فروشندگان بازار هم بیکار ننشسته و برای کاهش بیشتر قیمت به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه تلاش خواهند کرد. در صورت موفقیت آن‌ها، قیمت ارز FET ممکن است تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۰.۵۴ دلار دچار کاهش شود که انتظار می‌رود در این ناحیه، خریداران دوباره به بازار برگردند.

تحلیل ارز FET در نمودار 4 ساعته واچ لیست ارز دیجیتال 15 اردیبهشت
تحلیل فچ ای‌آی در تایم فریم ۴ ساعته – CoinTelegraph

در نمودار ۴ ساعته فچ ای‌آی، قیمت به حمایت مهم ۰.۶۷ دلاری رسیده است. در صورت بازگشت صعودی قیمت از این سطح، فروشندگان جهت توقف دوباره حرکت صعودی در نزدیکی میانگین متحرک‌ها وارد عمل خواهند شد.

چنانچه قیمت پس از رسیدن به میانگین متحرک‌ها بازگشتی نزولی داشته باشد و حمایت ۰.۶۷ دلاری را بشکند، می‌توان گفت که خریداران در این بازار تسلیم شده‌اند. در این شرایط، قیمت احتمالاً تا ۰.۶۰ دلار دچار کاهش شود.

اما از طرفی دیگر، شکست صعودی در میانگین متحرک‌ها به معنی تقاضای بیشتر خریداران در سطوح پایین‌تر قیمت خواهد بود. چنین عملکردی، احتمالاً منجر به تشکیل یک محدوده رنج‌زنی بین ۰.۶۷ دلار تا ۰.۸۰ دلار شود. قیمت فچ ای‌آی در صورت بستن کندل ۴ ساعته بالاتر از ۰.۸۰ دلار، می‌تواند روند صعودی را ادامه دهد.

در نهایت، مثل همیشه باید این نکته را در نظر داشته باشید که تایید سناریوهای مختلف این آلت کوین‌ها، در ابتدا به عملکرد بیت کوین به‌عنوان رهبر ارزهای دیجیتال بستگی دارد. در این هفته، جلسه تعیین نرخ بهره فدرال رزرو برگزار خواهد شد، که می‌تواند تعیین‌کننده حرکت بعدی بیت کوین باشد. از این رو، پیشنهاد می‌شود در معاملات خود این موارد را هم در نظر داشته باشید.

در واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت ماه به تحلیل رمزارزهای بیت کوین، آوه، رندر و فچ ای‌آی پرداختیم. به نظر شما این رمزارزها چه سناریویی را تایید می‌کنند؟ شما می‌توانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

سوالات متدوال از واچ لیست ارز دیجیتال ۱۵ اردیبهشت

  • برای واچ لیست ارز دیجیتال امروز چه ارزهایی را زیر نظر بگیریم؟

    پنج ارز دیجیتال این هفته بر اساس گزارش کوین‌تلگراف، رمزارزهای بیت کوین (BTC)، آوه (AAVE)، رندر (RENDER)، فچ ای‌آی (FET) و هایپرلیکویید (HYPE) هستند.

  • بهترین واچ لیست ارز دیجیتال کدام است؟

    برای تهیه بهترین واچ لیست ارز دیجیتال، بهتر است رمزارزهایی را زیر نظر بگیرید که علاوه‌بر حجم بازار بالا، فاکتورهای فاندامنتال و تکنیکال آن‌ها باهم مطابقت داشته باشند.

  • بهترین ارز دیجیتال برای سود روزانه چیست؟

    رمزارزهایی مثل بیت کوین و اتریوم که حجم معاملات و ارزش بازار آن‌ها بالا هستند، بهترین گزینه‌ها برای نوسان‌گیری محسوب می‌شوند.

سلب مسئولیت واچلیست 15 اردیبهشت

پوریا کریم‌زاده

من پوریا کریم‌زاده هستم و بیشتر از چهار سال است که به‌طور رسمی وارد بازارهای مالی فارکس و کریپتو شدم. از کودکی عاشق هر نوع فناوری و زبان انگلیسی بودم و امروز تمرکز کاری خود را روی ارائه تحلیل فاندامنتال، اقتصاد کلان، اخبار بازار ارز دیجیتال و مقالات تخصصی در مورد بلاک چین و رمزارزها در نظر گرفته‌ام. شخصاً سرمایه‌گذاری را در بازه بلندمدت انجام می‌دهم و معتقدم که بلاک چین، بیت کوین و سایر پروژه‌های نوآورانه در صنعت کریپتو، آینده فرآیندهای مالی و نظام اقتصادی کشورها را شکل می‌‎دهند.

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا