نمودار آماده پامپ بیت کوین و شرایط فوقالعاده برای این ۲ آلت کوین

به گزارش واحد ترید و تحلیل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس و بهنقل از کوینتلگراف (CoinTelegraph)، قیمت بیت کوین در هفته میلادی که گذشت بیش از ۱۰ درصد افزایش یافت و با فعالیت سنگین خریداران، موفق شد تا مقاومت ۹۵,۰۰۰ دلاری حرکت کند. اکنون با وجود اینکه خریداران برای عبور از این مانع به چالش برخوردهاند، هنوز در برابر فروشندگان تسلیم نشدهاند.
دادههای پلتفرم فارساید اینوسترز (Farside Investors) میگویند این حرکت سریع و بزرگ قیمت، بهدلیل خریدهای سنگین سرمایهگذاران سازمانی در ایتیافهای اسپات بیت کوین بوده که حجم آن در مجموع ۳.۰۶ میلیارد دلار برآورد شده است.
«سینا» (Sina)، همبنیانگذار کمپانی توئنیفرست کپیتال (21st Capital)، در پی این بهبود قیمت در شبکه اجتماعی X نوشت که بیت کوین توانسته سطح قیمت توزیع توانی (Power-law price) خود را پس بگیرد. وی همچنین بر اساس مدل تحلیل کوانتیل (Quantile Model) بیت کوین نوشت که قیمت رمزارز برتر تا پایان سال ۲۰۲۵، در محدوده ۱۳۰,۰۰۰ تا ۱۶۳,۰۰۰ دلار قرار خواهد گرفت.
در این بین “apsk32”، از تحلیلگران ناشناس بازار، نیز پیشبینی کرده که بیت کوین تا پایان این سال میلادی از مرز ۲۰۰,۰۰۰ دلاری هم فراتر خواهد رفت. اما در روزهای جاری، تمرکز فعالان بازار بر عملکرد بیت کوین در برابر مقاومتهای پیش روی قیمت در نمودارها است که میتواند برای برخی آلت کوینها هم اتفاقات خوبی رقم زند.
به این ترتیب در واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت ماه، ابتدا تحلیل بیت کوین (BTC) و سپس آلت کوینهای سویی (SUI) و آوالانچ (AVAX) را در تایم فریمهای روزانه و ۴ ساعته پوشش دادهایم.
مطالعه بیشتر: معامله اسپات چیست و چگونه میتوان حداکثر سود را در آن داشت؟
واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت؛ تحلیل تکنیکال بیت کوین (BTC)
بیت کوین در نمودار روزانه، شاهد نبرد سنگینی میان خریداران و فروشندگان بازار در ناحیه ۹۵,۰۰۰ دلاری است. اینطور که پیدا است، آینده نزدیک بازار را عملکرد قیمت در برابر این سطح مقاومتی تعیین میکند. طبق برنامه هر هفته، در ابتدای واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت تحلیل بیت کوین را پوشش میدهیم.

خط میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (20D EMA) در سطح ۸۸,۶۱۹ دلاری، حرکتی رو به بالا را آغاز کرده و شاخص قدرت نسبی (RSI) هم به نزدیکی ناحیه اشباع خرید رسیده که در مجموع، وضعیت بازار را تحت سلطه خریداران نشان میدهند.
اکنون در صورتی که قیمت کندل روزانه را بالاتر از ۹۵,۰۰۰ دلار ببندد، پتانسیل حرکت ابتدا بهسمت ۱۰۰,۰۰۰ دلار و در نهایت تا ۱۰۷,۰۰۰ دلار را پیدا خواهد کرد. انتظار میرود در سطوح ۱۰۷,۰۰۰ دلار و ۱۰۹,۵۸۸ دلار، فروشندگان مقاومتی جدی از خود نشان دهند.
در سناریوی نزولی بیت کوین، اولین سطح حمایتی مهم میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه است؛ چراکه شکست نزولی در این سطح، قیمت بیت کوین را وارد محدوده معاملاتی ۹۵,۰۰۰ دلار تا ۷۳,۷۷۷ دلار میکند.

نمودار ۴ ساعته بیت کوین، نشان از مقاومت جدی فروشندگان در ناحیه ۹۵,۰۰۰ دلاری دارد اما در عین حال، این دسته از فعالان بازار هنوز موفق به کاهش قیمت به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه یعنی ۹۳,۷۷۴ دلار نشدهاند.
اکنون در صورتی که قیمت از این میانگین متحرک بازگشتی رو به بالا داشته باشد، احتمال شکست صعودی و غلبه بر مقاومت ۹۵,۰۰۰ دلار بیشتر خواهد شد. در این سناریو، بیت کوین میتواند تا ۱۰۰,۰۰۰ دلار شاهد رشد باشد.
اما از طرفی دیگر، باقیماندن قیمت زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه، میتواند منجر به کاهش بیشتر قیمت تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (50D SMA) یعنی سطح ۹۱,۰۴۰ دلاری شود. این سطح اهمیت زیادی برای خریداران دارد، زیرا عدم حفظ آن منجر به تشدید فشار فروش بیت کوین و کاهش قیمت تا ۸۶,۰۰۰ دلار خواهد شد.
مطالعه بیشتر: آموزش استفاده از اندیکاتور میانگین متحرک نمایی
واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت؛ تحلیل تکنیکال سویی (SUI)
قیمت ارز سویی در نمودار روزانه، با مقاومت ۳.۹۰ دلاری مواجه شده است؛ اما اصلاح کم عمق شکلگرفته در نمودار، نشان از عدم عجله خریداران برای برداشت سود و خروج از بازار دارد. در ادامه، تحلیل ارز سویی در واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت ماه را پوشش دادهایم.

با توجه به شرایط فوق، اگر قیمت بتواند سطح ۳۸.۲ درصدی فیبوناچی بازگشتی در ۳.۱۴ دلار را حفظ کند، خریداران جهت عبور از مقاومت ۳.۹۰ دلاری دوباره تلاش خواهند کرد. در صورت موفقیت در این حرکت، سویی میتواند شاهد رشد تا ۴.۲۵ دلار و در نهایت مرز ۵ دلاری باشد.
اما خلاف این سناریو زمانی است که قیمت به زیر 3.۱۴ دلار کاهش پیدا کند. این حرکت میتواند سیگنالی مبنی بر آغاز یک اصلاح جدید بهسمت سطح ۵۰ درصدی فیبوناچی بازگشتی در ۲.۹۴ دلار باشد. پیشبینی میشود خریداران از ناحیه بین ۲.۹۴ دلار و میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۲.۶۹ دلار با قدرت زیادی دفاع کنند.

در نمودار ۴ ساعته سویی، قیمت مشغول تشکیل حمایت در میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۳.۴۲ دلار دیده میشود. اما فروشندگان این بازار، در سطوح بالاتر قیمت قدرت بیشتری دارند و تلاش خواهند کرد تا قیمت را به زیر سطح حمایتی مذکور برسانند. در صورت موفقیت آنها، قیمت ارز SUI ممکن است تا ۳.۱۴ دلار کاهش پیدا کند.
از طرفی دیگر، خریداران هم باید بهسرعت قیمت را از محدوده مقاومتی بین ۳.۸۱ دلار تا ۳.۹۰ دلار عبور دهند تا بتوانند سلطه خود را در بازار حفظ کنند. این حرکت خریداران، میتواند منجر به آغاز مرحله بعدی صعودی قیمت سویی تا سطح ۴.۲۵ دلاری شود.
مطالعه بیشتر: آشنایی با سطوح فیبوناچی در تحلیل تکنیکال
واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت؛ تحلیل تکنیکال آوالانچ (AVAX)
آوالانچ در تایمفریم روزانه، چند روز اخیر را در محدوده بین ۱۵.۲۷ تا ۲۳.۵۰ دلار به رنجزنی مشغول بوده است. این یعنی که خریداران در نزدیکی حمایت این ناحیه اقدام به خرید کرده در مقاومت محدوده، داراییهای خود را فروختهاند. آوالانچ آخرین رمزارز مورد تحلیل در واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت ماه است.

با وجود اینکه خریداران نتوانستهاند قیمت را از مقاومت ۲۳.۵۰ دلار عبور دهند، در برابر فروشندگان بازار هم تسلیم نشده که این یک نکته مثبت برای این بازار است. در این شرایط، پتانسیل قیمت ارز AVAX برای شکست صعودی در ۲۳.۵۰ دلار بیشتر میشود. در این سناریو، قیمت میتواند یک الگوی کف دوقلو (Double Bottom) را تکمیل کند که هدف آن، ۳۱.۷۱ دلار برآورد شده است.
این سناریوی صعودی زمانی نامعتبر میشود که قیمت شروع به کاهش کند و به زیر میانگین متحرکها برسد. چنین حرکتی بهمنزله رنجزنی طولانیتر قیمت در محدوده مذکور است.

در نمودار ۴ ساعته آوالانچ، قیمت مدتی است که در ناحیه فشرده ۲۱.۶۰ تا ۲۳.۱۰ دلار به تثبیت مشغول بوده است. این یعنی که خریداران بازار، پیشبینی میکنند قیمت به رشد خود ادامه میدهد و به همین دلیل، داراییهای خود را حفظ کردهاند.
حال در صورتی که این دسته از فعالان بازار قیمت را از ۲۳.۱۰ دلار عبور دهند، احتمال رشدهای بیشتر تا ۲۵ دلار هم بهوجود خواهد آمد. آوالانچ در این مسیر ۲۳.۵۰ دلار را نیز بهعنوان مقاومت پیش روی خود میبیند، اما انتظار میرود برای عبور از آن کار دشواری نداشته باشد.
اما در سناریویی دیگر، کاهش قیمت به زیر ۲۱.۶۰ دلار میتواند نشانهای برای تسلیم خریداران بازار باشد. در این شرایط، بازار با فشار فروش مواجه شده و قیمت آوالانچ ممکن است تا ۱۹.۵۰ دلار دچار کاهش شود.
در نهایت، باید این نکته را در نظر داشته باشید که تایید سناریوهای فوق برای آلت کوینها، در وهله اول به عملکرد بیت کوین بستگی خواهد داشت. این یعنی که در صورت انتشار اخبار منفی مهم، ممکن است شاهد فروش دستهجمعی سرمایهگذاران در سطح بازار رمزارزها به رهبری بیت کوین باشیم. از این رو، توصیه میشود قبل از بازکردن موقعیتهای جدید، موارد مذکور را نیز بهدقت مورد بررسی قرار دهید.
در واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت ماه به تحلیل رمزارزهای بیت کوین، سویی و آوالانچ پرداختیم. به نظر شما این رمزارزها چه سناریویی را تایید میکنند؟ شما میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
سوالات مهم درباره واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت
- برای واچ لیست ارز دیجیتال ۸ اردیبهشت چه ارزهایی را زیر نظر بگیریم؟
پنج ارز دیجیتال این هفته طبق نوشته کوینتلگراف رمزارزهای بیت کوین (BTC)، سویی (SUI)، آوالانچ (AVAX)، ترامپ (TRUMP) و بیتسنسور (TAO) هستند.
- بهترین واچ لیست ارز دیجیتال کدام است؟
برای تهیه بهترین واچ لیست ارز دیجیتال، بهتر است رمزارزهایی را زیر نظر بگیرید که علاوهبر حجم بازار بالا، فاکتورهای فاندامنتال و تکنیکال آنها باهم مطابقت داشته باشند.
- الگوی کف دوقلو چیست؟
الگوی قیمت کف دوقلو (Double-Bottom) نشاندهنده یک تغییر روند اساسی و بازگشت مومنتوم (Momentum) از روند سابق قیمت یک ارز دیجیتال است.
