اپیزود نهم کریپتوکست – مهمترین رویدادهای کریپتویی در هفت روز گذشته
خلاصه موضوع نهمین پادکست خبری ارز دیجیتال
در این بخش از وبلاگ صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس به خلاصه اخبار بازار بیتکوین و آلتکوینها را بررسی میکنیم.
- بنیانگذار کاردانو میگوید این پروژه رمزارزی آمده تا باقی بماند.
ارز دیجیتال ADA ششمین آلتکوین برتر در کل بازار است و علی رغم محبوبیت بالایی که دارد، سرمایهگذارهای خود را خسته کرده است. چارلز هاسنیکسون، بنیانگذار کاردانو در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که در عرض یک سال آینده، صدها دارایی دیجیتال در این شبکه اجرا میشوند، اما این موضوع اتفاق نیفتاد و باعث شد که کاربران زیادی در توییتر نسبت به آن واکنش نشان دهند.
بنیانگذار کاردانو هم در پاسخ به این انتقادها گفت:
مهم نیست که چقدر سرمایهگذارها یا رسانههای فعال کریپتو، کاردانو رو یک پروژه مرده بدانند، این موضوع را به یاد داشته باشید که کاردانو آمده که بماند.
- بعد از بیتکوین، لایتکوین در زمینه پرداختهای رمزارزی قدرت میگیرد.
لایتکوین با ارائه گزارش فصلی از بهار و تابستان، از افزایش ۵۰ درصدی پرداختهای این رمزارز خبر داد.
یکی از اصلیترین کاربردهای رمزارزها این است که افراد بتوانند تراکنشهای پرداختی خود را به صورت غیرمتمرکز و بدون نیاز به نهادهای واسطه انجام بدهند. تا به امروز، بیتکوین بیشترین سهم را در پرداختهای رمزارزی داشته و بعد از بیتکوین، لایتکوین که در جایگاه دوم قرار میگیرد.
- مالک سومین کیف پول بزرگ بیتکوین مشخص شد.
دادههای بلاکچینی نشان میدهد کیف پولی که طی سه ماه گذشته، سه میلیاد دلار بیتکوین انباشت کرده ، متعلق به صرافی رابین هود است. بنابراین در حال حاضر بعد از صرافیهای بایننس و بیت فینکس، رابین هود سومین دارنده بیتکوین در جهان معرفی میشود.
حالا بعد از بررسی اخبار خارجی نگاهی به اخبار ارز دیجیتال در داخل ایران میاندازیم.
احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، گفته که ارزهای دیجیتال باید به رسمیت شناخته بشوند.
محمد رشیدی، عضو هیئت رئیسه مجلس نیز گفت بالا بودن تعداد کاربران یک صرافی، نباید ملاک اعطای مجوز به پلتفرمهای ارز دیجیتال داخل کشور باشد. بلکه شفافیت مالی، پرداخت مالیات و رعایت مقررات کشور مهمترین عواملی هستند که باید در پروسه نظارت بر صرافیهای ارز دیجیتال مورد بررسی قرار بگیرند.