ریتست مقاومت؛ حرکت بعدی USDT.D چیست؟

دامیننس تتر در نمودار روزانه یک خط روند نزولی چندماهه داشت که چندروز پیش شکسته شد و حالا ظاهرا برگشته تا این شکست رو ریتست کنه.
فعلا ناحیه ۴.۴۰ درصدی حفظ شده و تداوم این شرایط، بدون شک روند کلی بازار رو تغییر میده و احتمالا و حداقل در میان مدت، خبری از رشد قیمتها نباشه.
اما اگر برگرده زیر خط و اون پایین کلوز بده، حتما بازارها دوباره رشد میکنن و ممکنه حتی این رشد خیلی هم بزرگ و جذاب باشه.
این هفته و ۲ هفته بعدی، تقویم اقتصادی بسیار مهمی رو داریم که در نهایت به جلسه نرخ بهره فدرال رزرو میرسیم. بعید نیست که به خاطر همین شاخصهای اقتصادی و نرخ بهره باشه که بازار بیشتر به سمت فروش تمایل داره و خیلیها صبر میکنن تا اول تکلیف این موارد مشخص بشه.

بسیار عالی و با اختلاف بهترین صرافی ایرانی
صرافی عالی با برداشت و پرداخت ایمن و. سریع و تنوع ارز و امکانات عالی
او ام پی فینکس ممنونم
سرعت بالا، کارمزد پایین، ثبات عالی. چه چیزی بیشتر از این میخوایم؟
عالی سریع خرید کنید تا از دست نرفته
در صرافی او ام پی فینکس چه ارزهایی نیاز به ممو دارند؟
سلام وقت بخیر. توکنهای شبکه تون (TON) و رمزارزهای کاوا (KAVA)، ریپل (XRP)، رون (RUNE)، لونا (LUNA) و لونا کلاسیک (LUNC)، استلار (XLM)، والتا (A) و اتم (ATOM) برای برداشت نیاز به ممو دارن.
ارزتتربرای سرمایه گزاری بلندمدت خیلی خوبه وخسته نباشید به شما وهمکاران صرافی
صرافی عالی
صرافیه خوبیه اطلاعاتش کافیه
سلام عالیه
خيلى عالى
با سلام خدمت دوستان.بنظر من طرح کهکشانی طرح جالبی هست مخصوصا در قیمت قدم زدن و کسب امتیاز ، چون باعث میشه جهت کسب امتیاز یه فعالیت بدنی هم انجام بشه. فقط اینکه من یه پیشنهادی دارم در مورد ورود کاربران. در صرافی های دیگه که اخیرا سرچ کردم جهت ورود همیشگی و هر روز مشتریان و اعضا جوایزی قرار دادند که بخاطر آن جوایز مشتریان هر روز به صفحه سری میزنند و جوایز خود را دریافت میکنند، و دوستانیکه در مدت یکهفته هر روز وارد بشوند جوایزی مناسب و ارزنده تری مثل گردونه جوایز و امتیازهای مختلف بهشون اهدا میشه. این مورد برد برد دوطرفه هست هم مشتری یا کاربر به امتیاز و جوایز خود میرسه و هم امکان معرفی بابت این جوایز به دوستان دیگه هست و هم امکان خرید و معامله مشتریان با هر بار وارد شدم و دیدن صفحه رمز ارزها بالاتر میره . مثال اینکه هر کسی وارد فروشگاهی با تنوع بالا بشه، امکانش خیلی کم هست که در هنگام خارج شدن خریدی حتی ناچیز انجام نده.
بسیار عالی که در مورد رمز های هر گروه یا دسته توضیحات کامل میفرمایید.فقط اگه گزینه ای در صرافی بوجود میآوردید در رابطه با تبدیل رمز ارز به رمز ارزهای دیگه بسیار عالی بود. چون این مورد باشه دیگه کاربر نیازی نداره که رمز ارز معامله بکنه و مجددا بتونه رمز ارز دیگه ثبت و خرید بکنه
سلام وقت بخیر. متاسفانه این نوع معامله کارمزد زیادی (و حتی لغزش قیمت به دلیل انجام ۲ معامله) رو شامل میشه و ممکنه باب میل شما کاربران عزیز نباشه. از منوی «معامله» و «معامله یا تبدیل سریع» میتونید بهصورت آنی دارایی خودتون رو به تومان یا تتر و سپس سایر رمزارزها تبدیل کنید. ممنون که با ما هستید.
صرافییه خوبیه عالیه