تحلیل اتریوم

تحلیل اتریوم ۱۱ اسفند

جشنواره تون پلاس

به گزارش واحد ترید و تحلیل صرافی ارز دیجیتال او ام پی فینکس، اتریوم در روز جاری با ۳.۷ درصد رشد همراه بوده است. قیمت اتریوم در روز سه‌شنبه ۱.۷۱ درصد کاهش داشت و در سطح ۱,۶۶۵ دلار روز خود را به پایان رساند.

پادکست تحلیل اتریوم ۱۱ اسفند

در ادامه می‌توانید بررسی روند و تحلیل اتریوم امروز را ملاحظه کنید:

نمودار یک روزه قیمت اتریوم 11 اسفند 1401
نمودار یک روزه قیمت اتریوم – TradingView

اتریوم روز گذشته را با یک روند کاهشی آغاز کرد و به کف ۱,۵۹۵ دلاری خود رسید. این رمرزارز با فاصله‌گرفتن از اولین سطح حمایتی مهم (S1) در ۱,۵۸۵ دلار، موفق شد حرکت صعودی خود را تا سقف ۱,۶۷۰ دلار ادامه دهد. همچنین، اتریوم پس از شکست اولین مقاومت مهم (R1) در ۱,۶۳۶ دلار و عبور جزئی از دومین سطح مقاومتی (R2) خود در ۱,۶۶۸ دلار، طی یک اصلاح روز خود را با قیمت ۱,۶۶۵ دلار به پایان رساند.


اجرای بی‌نقص ارتقای شاپلا (Shapella) موجب تشکیل سطح حمایتی برای قیمت اتریوم در روز چهاشنبه شد و میزان ورود سرمایه‌ به این شبکه جهت سپرده‌گذاری (استیکینگ / Staking) نیز شاهد رشد به محدوده مثبت بود. با این حال، تقویم اقتصادی جهانی عامل اصلی رشد قیمت ETH در روز جاری است.

پیرامون این تقویم، می‌توان به مواردی چون رشد شاخص مدیران خرید بخش صنعت چین (Manufacturing PMI) برای نخستین بار از جولای ۲۰۲۲ (تیر ۱۴۰۱) تاکنون اشاره کرد که اثر منفی شاخص‌های اقتصادی ایالات متحده و شاخص مرکب نزدک (Nasdaq Composite Index) را از بین برد.

البته دیدگاه‌های سخت‌گیرانه فدرال رزرو در مورد تشدید سیاست‌های انقباضی و احتمال افزایش نرخ بهره به میزان ۰.۲۵ درصد تا ۰.۵۰ درصد، موجب واکنش منفی در ذهنیت و تمایلات سرمایه‌گذاران و متعاقباً کاهش قیمت بیت کوین و اتریوم شد.


سرمایه‌گذاران و معامله‌گران اتریوم باید نگاهی ویژه به روند اجرای ارتقای شانگهای (Shanghai Upgrade) و اخبار پیرامون آن داشته باشند. هرگونه خطا یا تاخیر در این ارتقا که قرار است در ماه میلادی جاری (مارس) راه‌اندازی شود، می‌تواند عاملی نزولی برای قیمت اتریوم باشد.

تحلیل اتریوم با بررسی تغییرات تکنیکال

طبق تحلیل وب‌سایت تحلیلی-خبری اف اکس امپایر (FXEmpire)، اتریوم جهت هدف قراردادن اولین مقاومت مهم (R1) یعنی ۱,۶۹۲ دلار و مقاومت بعدی در ۱,۷۰۰ دلار، باید از نقطه پیوت (Pivot) در سطح ۱,۶۴۳ دلار فاصله بگیرد. عبور از سقف روزانه ۱,۶۷۸ دلار می‌تواند نشانه‌ای مبنی بر یک شکست صعودی باشد. البته، اخبار پیرامون ارتقای شانگهای و بازار رمزارزها باید برای اتریوم مثبت باشند تا از این شکست صعودی حمایت شود.

نمودار قیمت 1 ساعته اتریوم 11 اسفند 1401
نمودار قیمت ۱ ساعته اتریوم – TradingView


چنانچه حرکت صعودی قیمت اتریوم ادامه پیدا کند، خریداران جهت هدایت قیمت تا مقاومت مهم دوم (R2) در سطح ۱,۷۱۸ دلار و مقاومت بعدی در ۱,۷۵۰ دلار تلاش خواهند کرد. حمایت مهم سوم برای اتریوم (R3) سطح ۱,۷۹۳ دلار خواهد بود.

تحلیل قیمت اتریوم در سناریوی نزولی

سناریو نزولی برای اتریوم زمانی است که قیمت از نقطه پیوت کاهش پیدا کند که در این صورت، نخستین حمایت مهم (S1) برای این رمزارز سطح ۱,۶۱۷ دلار خواهد بود. اما جهت جلوگیری از یک فروش دسته‌جمعی در بازار، قیمت اتریوم باید سطح ۱,۵۵۰ دلار را حفظ کند. دومین حمایت مهم اتریوم (S2) در ۱,۵۶۸ دلار می‌تواند مانع از این اتفاق شود. سومین سطح حمایتی مهم (S3) برای رمزارز دوم بازار در سطح ۱,۴۹۳ دلار قرار دارد.

مطالعه بیشتر
نمودار قیمت 4 ساعته اتریوم 11 اسفند 1401
نمودار قیمت ۴ ساعته اتریوم – TradingView


در بررسی نمودار ۴ ساعته قیمت اتریوم و میانگین متحرک‌های نمایی این رمزارز، نشانه‌هایی صعودی به چشم می‌خورند. اتریوم در حال حاضر بالاتر از میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه (۵۰D EMA) و ۱,۶۳۶ دلار معامله می‌شود. میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه از میانگین متحرک نمایی ۱۰۰ روزه (۱۰۰D EMA) فاصله گرفته و میانگین متحرک نمایی ۱۰۰ روزه نیز از همتای ۲۰۰ روزه خود دور شده است که مجموع این موارد، سیگنال‌هایی صعودی برای قیمت اتریوم محسوب می‌شوند.


حفظ سطح میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه یعنی ۱,۶۳۶ دلار، از شکست صعودی از مقاومت اولیه اتریوم (R1) در ۱,۶۹۲ دلار حمایت خواهد کرد که هدف آن، مقاومت دوم (R2) در ۱,۷۱۸ دلار و سپس ۱,۷۵۰ دلار خواهد بود. اما کاهش از میانگین متحرک‌های نمایی ۵۰ روزه (۱,۶۳۶ دلار) و ۱۰۰ روزه (۱,۶۳۲ دلار)، نخستین سطح حمایتی اتریوم (S1) در ۱,۶۱۷ دلار را در پی خواهد داشت. به‌طور کل، کاهش قیمت اتریوم از میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه، سیگنالی نزولی برای این رمزارز به‌شمار می‌آید.

الهه سیدان

من الهه سیدان هستم، فارغ‌التحصیل رشته حسابداری و دارای مدرک پیشرفته زبان انگلیسی. با توجه به رشته تحصیلم، به اقتصاد علاقه زیادی دارم و از سال ۹۲ در عرصه اقتصادی به‌عنوان خبرنگار مشغول به فعالیت بودم. بازار کریپتو به عنوان صنعتی نوپا به دلیل کارکردهای گسترده‌ و فرصت‌های مالی که در اختیار جوامع قرار می‌دهد، به تدریج توجه من را جلب کرد و باعث شد به این بازار جدید مالی علاقه‌مند شوم. در حال حاضر حدود ۵ سال است که محتوای تحلیلی- خبری در حوزه رمزارز تولید می‌کنم و امیدوارم بتوانم نقشی موثر در ارائه به موقع اطلاعات و اخبار این حوزه مالی به علاقه‌مندان دنیای ارز دیجیتال داشته‌باشم.

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا